Doğum gününüzü kutlamayan birinin doğum gününü kutlar mısınız?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Doğum gününüzü kutlamayan birinin doğum gününü kutlar mısınız?

Kutlamiycam artık kimseninkini vefalı olanlar disinda.

Evet kutlarim çünkü benimkini kutlamayinca takıntı yapmıyorummm

Aklıma gelirse tabii. Ağabeyimi hiç unutmuyorum 4 Agus.
Onun dışında karım olsa karımın unuturum. Önem vermiyorum.

Benimle aynı gün doğan bir sıra arkadaşım var, Doğa, her doğum gününde iyi ki doğdun güzelim diye mesaj atarım, sonra derim ki, aa benim de doğum günüm.

O kadar önemsizdir benim iç-hun.

Doğum günü komplekslerim yok hiç,sevdiğim ve yakın gördüğüm insanların doğum gününü kutlarım.Onlar kutlamasa da olur.

kutlamamak gerekiyor da ben kutluyorum.... kutlamamayı deneyeceğim, beni hatırlamayanı ben niye hatırlayayım.... hadi inş.

Forum manitosunda yazmıştım, kutlamıyorum artık..
Online olup, konuya girip, okuyup yazmadan çıkan kişinin doğum gününü neden kutlama yapayım ki.
Daha önce herkese yazıyordum, şimdi sadece bana yazanlara yazıyorum uzun zamandır.
Deprem oldu, evimizden aylarca ayrı kaldık, yakınlarımızı kaybettik, arayıp soran, sormayan herkese gelip konu açıp teşekkür ettik.. okuyup, geçmiş olsun demeyen bile oldu.. doğum günü ney.. insanlıktan uzak insan çok.

Forum manitosunda yazmıştım, kutlamıyorum artık..
Online olup, konuya girip, okuyup yazmadan çıkan kişinin doğum gününü neden kutlama yapayım ki.
Daha önce herkese yazıyordum, şimdi sadece bana yazanlara yazıyorum uzun zamandır.
Deprem oldu, evimizden aylarca ayrı kaldık, yakınlarımızı kaybettik, arayıp soran, sormayan herkese gelip konu açıp teşekkür ettik.. okuyup, geçmiş olsun demeyen bile oldu.. doğum günü ney.. insanlıktan uzak insan çok.
Forum manitosu ne ya fjklhsjk

Geri