Doğum gününü hatırlayan eski sevgili

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Adamın / Kadının hasıdır. Size özel olduğunuzu hissettirir. Hala değerlisin mesajı iletir.

Madem doğum gününü unutmayacak kadar değer veriyor da neden hala eski sevgili ki?diye sorarlar adama.

Istisnasiz ayriligimizdan beri iki yildir dogum gunlerimi kutlamasiyla kendini arada hatirlatmayi basaran ve beni uzebilen insan.

Ayrica can falan degildir.
Sizi terk etmis birinin sizin dogum gununuzu kutlamasi samimiyetsizligin alasidir.
Terk edip gidenlerin kendini hatirlatmasi sevgilerinden degil benciligindendir.
Bana uzak allaha yakin olsun dedigimdir.

Kesin bir çıkarı vardır. Karşınızdaki tilki olabilir ama kendinizi kürkçü dükkanı yerine koymayın.

Eski sevgilimin doğum gününe daha 8 ay 25 gün var. Hala değer veriyorum seviyorum haberide var sevdiğimden de .......

Saat tam 00:00'da atani vardir,tesekkur etseniz konusmayi uzatacak ; etmeseniz odun konumuna duseceksiniz.
En sevmedigim tur.

Gayet insancıl aklıma gelirse eğer kutlarım kullanıldığında da cevap veririm.
Zira bi yaşanmışlık vardır altında bişey aramaya gerek yok.

Bi daha yazarsa küfür le karşılık vereceğim durum :p

Vicdanınızı sorgulamanızı ister.Kafanızı karıştırır.

Kendini hatırlatma çabasından başka bir şey değildir.
Gereksiz boş bir durum.

Eski sevgilinin haddine olmayan durum, ilişkim bitmiş beni rahatsız edemez bu sebepten bile.

*Kıvılcım peşinde koşan insandır, bencildir.

*Tek mesajla kalmayacaktır, nasılsınlar vsler gelecektir peşinden.

kişiye göre değişir bi tanesi mesela her doğum günümü istisnasız kutlar yaklaşık 5-6 yıldır haldatır merasimi ve birbirimizin zor günlerinde destek oluruz normal sıradan biri (çocukluk dönemime ait biri)
biri sevgiliyken bile hatırlamazdı hatırlasa bile doğum günümde ölümden döndüğümden beri hatırlamıyormuş gibi yapardı ara ara kendini hatırlatmak için farklı sebebler bulsada hala doğum günlerini es geçen biri ki bahsetiğim ölümden dönme olayından beri doğum günüm hiçde sempatik gelmez bana
konuya dönecek olursam sahım adına gereksiz önemsemiyorum

Yaşanmışlıkların,anıların hatrı kalmalı insanlarda.İyi ya da kötü. Her yıl kutlar,kutlarım.
Ardından muhabbet açmaya çalışan türü de olabiliyor tabii, ondan uzak durulmalı,devam ettirilmemeli

Geri