Doğum gününde alacak hediye bulamamak

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
insanın kendini çok çaresiz hissettiği bir durumdur. Aslında "Doğum günün kutlu olsun" cümlesi bile yeterlidir mutlu etmek için.

Özellikle arkadaşın erkekse bulunmayan hediyedir.

O tarz durumlarda bir kutuya çikolata dükkanından bir sürü çikolata hazırlatırım. Çok pratik. Tavsiye ederim :p

Her dogum günü dalgasında basıma gelen durum hediye seçme konusunda çok başarısızım.

alacak hediye bulamamak değil hediyenin pahasıyla alakalı bir durum sanki bu. yada karşındaki insanın beklentiye girip girmemesiyle alakalı.
Remus'un dediği gibi çikolata olayı pratiklikten çok karşındakini düşünüp mutlu etmek için yapılan adımdır (:

-kız Erkek Farketmez,Her Türlü Bulurum.Hiç zorlanmam:o

Ne hediye almaktan ne de hediye vermekten hoşlanmam, özel gün mefhumum da eksilerdedir, doğum günlerinde ne hediye alır, ne hediye beklerim, böyle günlerde hatırlanmak dahi garibime gider.​

Erkeklere : Çorap, Kravat, Gömlek, Kravat iğnesi, Çikolata, Lokum, Baklava, Kalem, Çakı, El feneri, Çakmak, Top, Tüfek, Tabanca.

Bayanlara: Bir buket çiçek

Her zaman gider.

İki gün sonra doğum günüm 3 saatte bir hatirlatirim sizlere..

Farkli bir sey almaya calisirim ama cok zorlanirim.
En iyisi almamak.skjh

hediye bulamamak aptallıktır demiş onurcan.
susalım o halde.:d

Ben genelde kitap alırım ve hiç birinde bile bir beğeni göremedim. Bayanlar genelde bir anlam yüklemeye çalışır. Birisine Kaktüsler ile ilgili bir kitap hediye etmiştim ve çok güzel renkli resimleri vardı. Çok beğeneceğini düşünmüştüm. Çok fena bozulmuştu.

Bana da hep çorağ, gömlek gelir. Dolabımda en az bir düzine hiç açılmamış gömleğim var.

twigy'den pofuduklu terlik. favorim bu. çoğu kişiye öyle yapıştırdım hediyeyi. ponçik ponçik. orta yaşlı er kişisi tanışlara bile hediye etmişliğim var. ponçik karşıtı deponçist bir insansa, en fazla o da sevgilisine/eşine hediye ediyor zaten terliği.

Ona en güzel hediyenin kendi varlığı olduğunu düşünüyordur belki de =)

Geri