Doğum günün kutlu olsun Sürimmm

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürimmm gelmiş geçmiş tüm forumların en entel insanı, canımın içi doğum günün kutlu olsun. ^^
Birlikte lubunya dili ve edebiyatını konuştuğumuz, Mükremin Gezgin'in Haymana askeri birliğine uğurlanışını izlediğimiz nice yıllarımız olsun. slskşkaks Seni çok seviyorum.^^

hepiii börtdeeey tuuu yuuu <33 yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsinnn <333

@Alavarez ben açacağım diye bekledim o kadar, yapılır mı bu bana :) neyse artık olan oldu.. benim miniğim Süreyyam doğmuş, iyi ki. Mutlu yıllar dilerim canım Süreyyam.
Sağlıklı, güzel, aşk dolu bir sene olsun.. bütün forum enleri sana kurban :)
Seni seviyorum.

Canimmmm mutlu huzurlu cok saglikli yillarin olsunnn baliklarin guluuu :emoji_purple_heart:

Süreyyam iyi ki doğduun. Sevdiklerinle güzel günlerin olsun. Mutlu olll <3:*

Sevdikleriniz ile mutlu ve sağlıklı yaşlarınız olsun.

İyi ki doğdun canım.
Ben acacaktim konuyu, Müge önce davrandı.
Telafi etmem lazım bunu.
Özümüzde ortak olan çok şey olduğuna inanıyorum. İyi günlerde de kötü günlerde de hissediyoruz bunu, daim olmasını temenni ediyorum. Hayatının bir köşesinde bir kişi,bir anı ya da bir saçmalık olarak bile olsa bulunmaktan mutluyum. Bana kattiklarindan dolayı mutluyum. Kavgalı günlerimizden iyi günlerimize kadar her bir iletişim animizdan dolayı mutluyum. İyi ki tanımışım seni ♡ bol başarı ve gönlünden geçenleri diliyorum yeni yaşında.

sürikim, doğum günün kutlu olsun:* iyi ki doğdun, iyi ki varsın. daha çok kafanı şişireceğim yaşların olsun.lkfgdfj love you<3

Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yıllara. :))

Suri, Süri, Siri, Sürik, Sür, Süro... Ne kadar çok lakap takılmış kıza ya.

Ad gününüz kutalsın, imdi yurek ırtılur.

(swat başlattı ama)

Süreyya hanımcım canımm doğum günün kurlu kutlu olsun. Nice güzellikler bu yıl seninle birlikte olsun.. Çok seviliyorsun :emoji_hugging:

Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri