Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne güzel bir dua böyle.Çok teşekkür ederim biliyorum eksik olma.Sen de evladınla ve eşinle güzel yaşlar alırsınız inşallah.Sevgiler🤲🏻❤️Bir insanın hayatına dokunmakla başlar yaşadığını hissetmek hayat sana sevdiklerine dokunarak sevgini çoğaltmayı nasip etsin.. seni sevdiğimi biliyorsun zaten tekrar söylememe gerek var mı?
Çok güzel gelsin bu yeni yaşın amin çok amin 🙏❤️🙏
Düşünceli arkadaşım çok teşekkür ederim 🙋🏻♂️Sevdiklerinle çok mutlu ve huzurlu yaşlar diliyorum sevgili Kül
Varlığın yeter lane hanım.Çok teşekkür ederim.Hep beraber nice yıllara.☺️🙋🏻♂️Ben pek bisey demesem de sen anlarmissin gibi hissediyorum : ))
Mutlu yillarin olsun, colugunla cocugunla huzurun daim olsun insallah Kül beycim 🤗
Doğum günün kutlu olsun 👏👏👏
Doğum günün kutlu olsun Kül. Nice güzel yaşların olsun.
Doğum gününüz kutlu olsun
Nice mutlu yaşlarınıza
Mutlu yıllar
Sağlık ve huzur dolu nice yaşlar dilerim.
Mutlu ve sağlıklı yaşlar
Teşekkür ederim arkadaşlar.Mutlu ve sağlıklı yaşlar
Mutlu yıllar
Ne 29'u hocam daha yeni 25 oldum;d Çok teşekkür ederim.Kaç oldunuz 29 mu?
Allah hayırlı etsin. Güzel yıllar dilerim.
Teşekkür ederim kardeşim.Güzel kârlı yıllara; ))Abi doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara…
Teşekkür ederim 🙋🏻♂️mutlu senelere, her şey gönlünce olsunnn 🥳🥳
mutlu yillar![]()
Doğum gününüz kutlu olsun. Nice yıllara.
Çok teşekkür ederim.Sağ olun 🙋🏻♂️Mutlu, saglikli nice yillara : ))
Teşekkür ederim arkadaşım.Bilmukabele sevgiler 🤲🏻🙋🏻♂️Mutlu yıllar dilerim değerli arkadaşım✨ sevdiklerinle, güzel ailenle güzel, sağlıklı, huzurlu, mutlu nice yaşların olsun🌸 selamlar ve sevgiler.
Ne güzel: ) Senin de doğum günün kutlu olsun kardeşim.Her şey gönlünce olsun ☺️🙋🏻♂️Aaa benimle aynı günde doğmuş biri varmış, mutlu yıllar dilerim beyefendi!
Estağfurullah Ali'm.Tek büyük yaradan.Öyle düşünme.Allah senden de razı olsun.Çok teşekkür ederim amin.Allah sana da sevdiklerinle güzel hayırlı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.ne mutlu insancıl değerlerin kıymetini bilenlere.. yakın zamanda ki o hem gösterip hem hissettirmiş olduğun büyüklük için tekrardan Allah razı olsun Kül yüreğine sağlık..
seneler geçiyor ufaktan yaşlanıyoruz da: ) bundan sonrası sağlık vesselam Rabbim sağlıklı ömürler versin ailen vede evlatlarınla birlikte huzurlu yaşların olsun ..
Mastor'un yorumu tebessüm ettirdi : )
selamlar,saygılar Kül..
Mutlu yaşlar .
Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice senelere @Kül
Teşekkür ederim arkadaşlar 🙋🏻♂️İyi ki doğdun @Kül
Teşekkür ederim 🙋🏻♂️Mutlu yıllar![]()
Teşekkür ederim kardeşim ☺️Doğum günün kutlu olsun abi 💐