Kutlama Doğum günün kutlu olsun Kül

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tebrik ve Kutlamalar
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Kül abi, doğum günün kutlu olsun. nice sağlıklı, huzurlu, hayırlı yaşların olsun inşallah. çoluğunla çocuğunla, sevdiklerinle birlikte hep ağız tadıyla yaşamanı diliyorum. forumda gerçekten saygı duyduğum insanlardan birisin. bir de bizim yarım kalan düet sözümüz var, onu da inşallah bir gün yapacağız. iyi ki doğdun abi, yeni yaşın sana sadece güzellikler getirsin.

Bir insanın hayatına dokunmakla başlar yaşadığını hissetmek hayat sana sevdiklerine dokunarak sevgini çoğaltmayı nasip etsin.. seni sevdiğimi biliyorsun zaten tekrar söylememe gerek var mı?
Çok güzel gelsin bu yeni yaşın amin çok amin 🙏❤️🙏

Sevdiklerinle çok mutlu ve huzurlu yaşlar diliyorum sevgili Kül

Ben pek bisey demesem de sen anlarmissin gibi hissediyorum : ))
Mutlu yillarin olsun, colugunla cocugunla huzurun daim olsun insallah Kül beycim 🤗

Doğum günün kutlu olsun 👏👏👏

Doğum günün kutlu olsun Kül. Nice güzel yaşların olsun.

@Kül abi, doğum günün kutlu olsun. nice sağlıklı, huzurlu, hayırlı yaşların olsun inşallah. çoluğunla çocuğunla, sevdiklerinle birlikte hep ağız tadıyla yaşamanı diliyorum. forumda gerçekten saygı duyduğum insanlardan birisin. bir de bizim yarım kalan düet sözümüz var, onu da inşallah bir gün yapacağız. iyi ki doğdun abi, yeni yaşın sana sadece güzellikler getirsin.
Kardeşim,güzel düşüncelerin ve dileklerin için çok teşekkür ederim.Eksik olma.İnşallah en kısa sürede gerçekleştiririz.: )

• sarılma
Tepkiler: RK
Doğum gününüz kutlu olsun
Nice mutlu yaşlarınıza

Abi doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara…

Sağlık ve huzur dolu nice yaşlar dilerim.

mutlu senelere, her şey gönlünce olsunnn 🥳🥳

Geri