Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ters yazmış arkadaşlar 32 demek istedi ;d jjsnsksnsdksnsSagolun canlarim yaslandik harbi ya 23.yasim kutlu olsun o halde![]()
![]()
Konu içindeki mesaj 'Kaç Doğumlusunuz ?'Sagolun canlarim yaslandik harbi ya 23.yasim kutlu olsun o halde![]()
![]()
Yok okadar yaşlı değilim sende gidip en yaşlı yazdığım yılı bulmuşsun okadar 23 25 yasindayim yazıları yazdım insan onları alıntılar.Konu içindeki mesaj 'Kaç Doğumlusunuz ?'
Kaç Doğumlusunuz ?
Bu konuda hiç öyle gibi durmuyor ama yaşını da öğrendik artık
En gerçekçisi 1988 doğumlu olman çünküüü 23-25 inandırıcı değil maalesefYok okadar yaşlı değilim sende gidip en yaşlı yazdığım yılı bulmuşsun okadar 23 25 yasindayim yazıları yazdım insan onları alıntılar.
Neeeeeee 1988 mi yazmisssss hemen herkese göstermeliyiz bu kesin gercek yaşı. .d
Olur öyle şeyler senimi kıracağım 38 yasinda olayım 38.yasima girdim canlar bu böyle biline.En gerçekçisi 1988 doğumlu olman çünküüü 23-25 inandırıcı değil maalesef