Kutlama Doğum Günün Kutlu Olsun HosgeldinHarunAbi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tebrik ve Kutlamalar
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Biz burda Forum oyunları oynarken senin orda neler yaşadığını tahmin edebiliyorum beş dakika uyku uyuyabiliyorsan en güzel hediye sana 🤣

Yeni bebeginle ve eşinle ve tüm sevdiklerinle nice güzel yaşlar diliyorum. Yeni yaşın güzel geldi seneye de ikincisi geliyormuş 😂

Mutlu yaşlar sjsjs

Teşekkür ederim ☘️

Benim doğum günümü kutlamamıştı.
Ben kutlarim ama :)
Doğum günün kutlu olsun... nice mutlu ,sağlıklı yaşlara.
Ya gözümden kaçmıştır ya da kayyum dönemi foruma yazmadığım zamana denk gelmiştir. Teşekkür ederim, seninki de gecikmeli de olsa kutlu olsun ☘️☘️

Hem babalık hem doğum günün yakın olması ne hoş olmuş
Bebiş de baba ile aynı burçta olacak galiba

Şanslı bir doğum günü
İyi ki doğdunuz o zaman @HosgeldinHarunAbi

Çekirdek ailenizle nice güzel mutlu yıllarınıza
Bebiş de baba da yengeç… Allah annesine sabır versin… Teşekkür ederim, iyi dilekleriniz sizi de bulsun ☘️☘️

doğum günün kutlu olsun serhad başkan. evladınla, ailenle sağlıkla huzurla nice yaşlara. bugün pastayı boş ver, irmik helvası kesilir artık :D
Teşekkür ederim reis, iyi dileklerin seni de bulsun ☘️☘️ Az önce annemle eşime dedim ki helvacı aliden helva alıp mum dikilse ne hoş olur …

nice musssmutlu senelere :emoji_confetti_ball:
Teşekkür ederim efendim, iyi dileklerin seni de bulsun ☘️

Teşekkür ederim ☘️

Ailenle ve tüm sevdiklerinle birlikte, sağlıklı, huzurlu nice yıllar diliyorum.
Teşekkür ederim, iyi dileklerin seni de bulsun ☘️☘️

Doğum günün kutlu olsun :)
Teşekkür ederim ☘️☘️

Mutlu yıllar diliyorum
Teşekkür ediyorum ☘️

Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Senin hediyen bu yil biraz önden geldi, birlikte cok mutlu olun insallah 🥰
Teşekkür ederim abla, evet en güzel hediye oldu bunca seneki ☘️☘️

Biz burda Forum oyunları oynarken senin orda neler yaşadığını tahmin edebiliyorum beş dakika uyku uyuyabiliyorsan en güzel hediye sana 🤣

Yeni bebeginle ve eşinle ve tüm sevdiklerinle nice güzel yaşlar diliyorum. Yeni yaşın güzel geldi seneye de ikincisi geliyormuş 😂

Mutlu yaşlar sjsjs
Artık forumda devriye gezen bir yönetici var 24 saat esaslı … Geçen 1 haftalık ban atacakken 1 sene 1 haftalık atmışım… Sen hesap et …

Teşekkür ediyorum tüm iyi dileklerin seni de bulsun ☘️☘️ Şu an için ikinci falan yok…………

nice yıllara hacı abi
Teşekkür ederim başkan ☘️☘️

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Prensip olarak ikizlerin doğum gününü kutlamıyor. “ikizler burcu günümü kutlamasın” diye bi bilgi elimize gelmedi. böyle prensipleri yok diye düşünüyorum,s
Doğum günün kutlu olsun Harunabi..

Doğum günün kutlu olsun..
Teşekkür ederim ☘️
doğumgünün kutlu olsunla ailenle nice mutlu yıllara ✨
Teşekkürler, iyi dileklerin seni de bulsun ☘️

Çekirdek ailenle musmutlu sevgi dolu yıllar.
Genişle de mutlu olalım ya olmaz mı? 😂 Teşekkürler ☘️

Nice mutlu sağlıklı seneler dilerim Harun abi 🤘🏼
Teşekkür ederim, bilmukabele ☘️☘️

Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice senelere @HosgeldinHarunAbi
Teşekkür ederim, iyi dileklerin seni de bulsun ☘️☘️

Prensip olarak ikizlerin doğum gününü kutlamıyor. “ikizler burcu günümü kutlamasın” diye bi bilgi elimize gelmedi. böyle prensipleri yok diye düşünüyorum,s
Doğum günün kutlu olsun Harunabi..
Veren el alan elden üstündür…. Kabul ediyorum… Teşekkür ederim ☘️☘️

güp güp güp güzel yıllar ay minnoşla yaş aldınız ne hoş babacık😻

Bütün ailene sevgiler bebek kokusu bol bir yıl olsun 🫶

Mutlu yıllar dilerim, çok yorucu, belki biraz zorlu ama şahsi tarihinizin çok özel bir döneminde girmişsiniz yeni yaşınıza. Ömür, böyle güzelliklerle huzur ve sağlıkla devam etsin. İyi seneler.

Musmutlu yılların olsun çekirdek ailen ile birlikte. Kutlarım.
Teşekkür ederim, iyi dileklerin seni de bulsun ☘️

Teşekkür ederim ☘️☘️

güp güp güp güzel yıllar ay minnoşla yaş aldınız ne hoş babacık😻

Bütün ailene sevgiler bebek kokusu bol bir yıl olsun 🫶
Güp güp güp gaz çıkarma sesi galiba… Aşinayım

Teşekkür ediyorum, iyi dileklerin seni de bulsun ☘️☘️

Mutlu yıllar dilerim, çok yorucu, belki biraz zorlu ama şahsi tarihinizin çok özel bir döneminde girmişsiniz yeni yaşınıza. Ömür, böyle güzelliklerle huzur ve sağlıkla devam etsin. İyi seneler.

Teşekkür ediyorum. Çok garip evet yorucu ama özlem de barındırıyor içinde. Çok çabuk büyüyor. Dünki halini özlüyor insan. Bu kadar erken ve hızlı büyümesi haksızlık.

İyi dilekleriniz sizleri de bulsun ☘️☘️

Ay yazık adam her şeyi gaz sesi sanıyor 😂
ay ya yeni nesil babalara kalp kalp kalp ♥️ güp pekiştireç güzel ötesi olsun anlamında Harunbaba bey’cim 😂😂😻

Geri