Eski yaşını kutlar, yeni yaşını şutlarım ağabey.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkürler yoldaş, bilmukabele.Dogum günün kutlu olsun yoldaş , iyi ki varsin![]()
Teşekkür ederim hanımefendi.Mutlu yaşlar.
Teşekkür ederiririmmmm hanımefendi.Doğum gününün kutlu olsunnnn..
Sonunda başkasının doğum gününde benim doğum günümü kutlamadın bee. Thank you kankiiHepiiiii börtdeeeeyyyyy tuuu yuuuuuu<3333
Danke schon(Umarım doğru yazmışımdır)Alles gute zum geburtstag
Yani tüm iyilikler doğum gününe diliyorum
Çok teşekkür ederim kadim dostum. Tüm iyi dileklerin seni de bulsun.Bol eglenceli, mutlu ve saglikli yillar dilerim @HosgeldinHarunAbi : )) Sevdiklerin hep yakininda olsun
geç olsun güç olmasın, 1 saatte anca bu kadarlık hediye oldu... mutlu yaşların olsun canım.
bir de üstüne geçinde geçiymiş... 21 temmuz sandık lefty hanım bizi de yanılttı. parça oldu patates kalfjaknad neyse hatırası olsun.
Teşekkür ederim tatlı belam. Bilmukabele.Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Seviliyorsun <3
Teşekkür ederim başkan.Eski yaşını kutlar, yeni yaşını şutlarım ağabey.
Ben de kutlamıştım bol öpücüklü… @Slash nude atıyorsa yarın da benim doğum günüm bilginize…
Teşekkürler Erhan, bilmukabeleKutlarım Serhat, başarılarla dolu yepyeni bir yaş dilerim.
Vaktinde kutlayan nadir kişi… Teşekkürler kısa, şişman, kel adamBen de kutlamıştım bol öpücüklü… @Slash nude atıyorsa yarın da benim doğum günüm bilginize…
Teşekkür ederim reis. Bir “DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUUUUUN SERHAAAAAATTT” şarkısı beklerdim senden.nice senelereee.
![]()
Eskiden daha çok seviliyordum bakma sen, 15 yaşındaki halimi bilirler herkesin küçük kuzeni gibiydim :dNe cok sevenin varmis, bi gonyali deyimiyle GİSGANDİM
akzxjfjd