Dogum Günün Kutlu Olsun Canim Cafer <3

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün günlerden alti Mart.
40 yildir dünyada bulunan sevgili Run...
Iyi ki dogmussun bas belam.
Her sey gönlünce olsun..forumun en listelerini hazirlayip, yazi masama birakmanin degerine paha bicilemez.
Insan bu kadar mi bilir bir seyleri?
Asla kalbin kirilmasin.
Forumda tanidigim en poncik kalbli insanlardansin.
Hep mutlu ol...kumari da azalt artik.
Seni cok seviyorum cano.

Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu senelere

nice mutlu ve saglikli senelere

Sevdiklerinle mutluluklar.

Cafer doğum günün kutlu olsun, gupguzel bir yaş dilerim. Umarım mutluluk seninle olur.

Sevgili @Süreyya hanımcığım, hatırlanmak çok güzel, teşekkürler. Sana her zaman en listesi sunacağım, profesyonel şekilde :) bir seni çok severim bir de kumarı.. ikinizden de vazgeçmem, senin tatlı belan oldum. Canımsın, iyi ki varsın.

@Zeyna hanım, teşekkürler. Çok sağ ol.

@Sim hanım, teşekkürler.

@Angie sağ ol enci,

@yarchitecten teşekkürler.

@Publisher teşekkürler güzel dileklerin için, umarım her şey iyi olur Pelşin.

Kahkahalarla geçireceğin bir yaş olsun yeni yaşın. Musmutlu, keyifli ve hatırladığında kalbini ısıtacak bir yaş aynı zamanda. Her şey gönlünce olsun canım iyi ki doğdun.

Sevdiklerinle birlikte nice yeni yaşlar diliyorum Run, mahpus günlerimde yalnız bırakmadın beni hiç. Ayrıca minnetlerimi de iletiyorum.

Çocuk şarkılarını uzun hava formunda söyleyip sonunu oyun havasına bağlayan bünyemin bana verdiği yetkiye dayanarak,

sevdiklerinizin hayatınızdan eksilmediği ve ve de elinizi attığınız her işte muvaffak olmanızı,

tüm kalbimle size öncelikle sağlık, bir o kadar huzur dileyerek bitirmemek istemezdim doğrusu.

Mutlu yıllar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri