Doğum günü

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kademe kademe değişkenlik gösterir kutlanması ;

İlköğretime kadar : pasta kola fanta
Lise : pasta bira
Ünide : pasta artı kız-erkek arkadaş vs..(hediye olarak)

İçten içe büyük beklentilere girdiğiniz ama çaktırmamaya çalıştığınız gün. fos çıkması kuvvetle muhtemel.

belli zaman sonra aci veren olay mutlulukdan ziyade
birde artik hicbir dogum gununun sevinc verme olasiligida varsa kisi artik sevmez dogum gunu partylerini ...
(Kim cikardiki acaba dogum gunu kutlama seysini)

Bi pastaya bi kaç tişörtü beleşe getirdiğim gün. :$

En değer verdiğim gündür. Elimden geldiği kadar en güzel şekilde kutlamaya çalışırım.

Benim gibi Kasım ayında doğan bi sürü arkadaşım olduğundan kendiminkini pek düşünmem.

Ama 22 Kasım da ki leyla nin ve 16 kasim da ki kiz kardesimin doğum gününu asla unutmam.

Bknz:yine Aylardan kasim

Benim için en önemli gündür.Sevdiğim herkesin doğum gününe gerekli özeni gösterir,değeri veririm.
Aynı şeyi kendim içinde beklerim. Yaş ilerledikçe daha da seviniyorum kutlamalara.

yaz ayında doğmam sebebiyle karpuz keseyim de ye soğuk soğuk şeklinde kutlanır benimkiler. insan yaşlanmasını kutlar mı la siz manyak mısınız. xd

Annem pastami alır abimle babama zorla hediye aldiririm almazlarsa küsüer trip atarım işte benim doğum günüm :D

26 mart'ta doğmuş olunca,pasta yanında yaz için almam gereken yeni tişörtleri,gömlekleri beleşe getirdiğim gün oluyor.
bu yıl bi de güneş gözlüğü beleşe getirdim xdxd.

Ailem, işyerim ve arkadaşlarım tarafından alınan 3 ayrı pasta çeşidi yeme günü

kutlayanım çıkmadı doğru dürüst. :D

Geri