Kutlama Doğum günü kutlu olsun koarilseva

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Allah saglikli, huzurlu bir omur nasip etsin. langggg zal ze levennnn lang zal ze levennnn lang zal ze leven in de gloriaaa hiepe de piep hoeraaaa

Teşekkür ederim @Kürt Kedisi
ve hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Normalde hiç kutlamadığım için benim doğum günümü kimse bilmeden öyle gelir geçerdi. Çocukluğumdan beri doğum günümü tek kutlayan kişi hep annem olurdu. Fakat burada burç muhabbetine biraz açık ettik ve Kürt kedisi de sağolsun yapıştırdı konuyu.

Geçen 12 Haziran'da babamın vefatının ikinci yılı oldu. Hayrına bir şeyler yapıldı, Allah rahmet eylesin. Son nefesini vermeden bir gün önce anneme "bu çocuğa bu hayatta hiç doğum günü yapamadık, kutlayamadık, bari bu sene bir sürpriz yapalım" gibi bir söz söylemiş. Ertesi günü vefat etti. Elbette biz aldık kabul ettik o ayrı mesele. Uzun yıllar ayrı kalmanın verdiği üzüntüler vardı ve babam böyle küçük bir hayal kurmuştu. Nasip değilmiş.

Annemden önce doğum günümü kutlayabilen ilk insan olduğun için seni de ayrıca tebrik etmem gerekiyor @Kürt Kedisi. Duysa boğar seni o derece :D

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Doğmak mesele değil de ölürken güzel hatırlanacak bir hayat bırakalım geride...

Sabah sabah niye beni hüzünlendirdin ki şimdi. Mutlu yıllar dileyip gidecektim. Burnumun ucu sızladı.
Neyse yine de mutlu yıllar..

Geri