Doğum ayınıza göre karakter tahlili…

Konu sahibi son olarak 2827 gün önce görüldü
ARALIK
Sadık ve cömerttir. Sabırsızdır. Birlikte vakit geçirmesi eğlenceli kişilik. Azimli, sosyal yönü kuvvetlidir. Dostlarını kendinden fazla düşünür. Kızgınlığı uzun sürmez. Sevildiğini hissetmek ister. Espri anlayışı gelişmiştir.

TEMMUZ
İyi bir sırdaştır. Anlaşılması güç biridir. Aşırı gururludur. Başkalarının düşüncelerine aşırı önem verir. Kin tutmaz. Sempatiktir. Yalnız olmayı sever. Kolay öğrenir. Arkadaş sıkıntısı çekmez. Mide sorunları olabilir. Zor ikna olur. Ağır işleri sever.

Vayy be ^^

Aralarında hiç sevmeyeceğiniz bişey olmadığı için AAAA ben diyip yapışıyosunuz :D

TEMMUZ
İyi bir sırdaştır. Anlaşılması güç biridir. Aşırı gururludur. Başkalarının düşüncelerine aşırı önem verir. Kin tutmaz. Sempatiktir. Yalnız olmayı sever. Kolay öğrenir. Arkadaş sıkıntısı çekmez. Mide sorunları olabilir. Zor ikna olur. Ağır işleri sever.

ARALIK
Sadık ve cömerttir. Sabırsızdır. Birlikte vakit geçirmesi eğlenceli kişilik. Azimli, sosyal yönü kuvvetlidir. Dostlarını kendinden fazla düşünür. Kızgınlığı uzun sürmez. Sevildiğini hissetmek ister. Espri anlayışı gelişmiştir.

Bardak çok doğru diğmii :benmi:

Mart ayimis benim karakter, begenen kizlari pm' e bekliyorum kaliteli ve seviyeli bir sohbet icin

Sert yapılıdır. Kolay sinirlenir, kolay ilgi çeker. Fiziksel güzelliğe önem verir. Motivasyona ihtiyacı yoktur. Sistematik çalışır. Hayal kurmayı sever. İleri görüşlüdür. Kolay sakinleştirilir. Anlayışlıdır. Kulak ve boyun bölgesi hassastır. Edebiyat ve sanatla ilgilidir, evde oturmayı sevmez. Çocukları çok sever.

Cocuklari sevmem, evde oturmayida severim, kolay ilgi cekmem, hayal kurmayida sevmem hatta ,efret ederim, anlayisli da degilim gerisi tutmus kismen.

Geri