DoGu

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
Karakterı Duzgun Bır Bey. Dıkkatımı Cekıyor.

Geldiğim Günden Beri Çizgisini Bozduğunu Hiç Görmedim.
Tarafımca Saygıdeğer Biri.

Mesajları yerli yerinde oluyo sıklıkla..
Profili de övgüye değer..

kendine has çiçek ve çay ısmarlama tarzı ile dikkatleri üzerine çeken ağırbaşlı ve sakin üyelerden DoGu : )

Pek yazılarına denk gelmedim ama Batman filmlerinin yabancısı olmadığını düşünüyorum.

Kendine özgü yorumları, değişmeyen tavrı ile övgüyü hak eden arkadaşımız.

Kendine çiçek yollamasının ve forumu terk ederken herkese iyi yalanlar dilemesinin altında yatan hicve bayılırım.​

En çok konuştuğu insanlardan biriyimdir galiba. Pek aktif değildir. İki yazar çizer çıkar. Bazı yorumları bana gizli CIA admini gibi hissetmeme neden oluyor. Günlük hayattaki sivil polis gibi bir görevi mi var acaba? Resmi olarak admin değil ama aslında admin mi? Bu hissi uyandırıyor bazı yorumları.

Bu saçmalamalarım dışında çok efendi ve saygılıdır. Sevdiğim insanlardan. Mutlu olman dileğimle. :)

Yorumları okunası,olduğu gibi doğal bir insan.
Görüşlerimiz her ne kadar bazı yönlerden farklı da olsa beyefendiliğini takdir ederim.
Yalanlarla dolu şovlara iyi bir gözlemci.

İmzası ise oldukça manidar:

''Ara sıra kenara çekilip seyretmek lazım.
Bakmak lazım kimde ne kadarız,
kim bizde ne kadar .''

Kendine çiçek vermesi ve ve de forumdan çıkarken "İyi yalanlar" demesi hasebiyle, ilgimi çeken azalar listesi'nde her daim yerini almıştır.​
Çünkü ben de bazen birilerine çiçek verir, sapını kendime ayırırdım. Benzeş işler...​

Geri