DoGu

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
heLen'in arkadaşı sanırım yorumlarıyla şahsımın dikkatini çekmiş yeni üyemiz :)
hoşgeldin .. Kalman dileğiyle.

* Geçenlerde bana film önermişti izledim gayet güzel idi :)

* Forumun sessiz üyelerinden ama kalemi sağlama benziyor.

başlarda soğuk bulduğum ama konuşunca öyle olmadığını anladığım biri :) gayette samimi içten iyi anlaştık ki biz onunla:D

forumda durusunu sevdıgım yorumlarını begendıgım ender uyelerden.
aynı zamanda cokta duygusal bır yanı oldugunu dusunuyorum.
Rabbım gonlune gore versın:)

Foruma güzel yazılarıyla zenginlik katıyor,Sohbeti güzel yüreği güzel biri seviliyorsun DoGu (:
İyiki tanımışım seni :)

yazıları,yorumları hoşuma giden severek takip ettiğim üyelerden ,duygusal biri sanırsam bide takımdaşız:D eğlenceli bir arkadaş..

yorumlarımı hep beğeniyor sağolsun...bnde onun yazdığı yorumlarını sözlerini çok beğeniyorum.

sessiz sakin,kndi halinde

DoGu Agir bi durusu duygusal ve utangacbi yani var salihin ama siz onu bide ozelde gorun insani catlatir :zuha: dunku espirine hala guluyorum :zuha:

Bana gore forumun olmazlarindan, eger giderse yoklugu hissedilecek insanlardan :)

Iyiki tanimisim seni :cici:

@DoGu kısa zaman önce tanıştığım üyelerden. Sessizliği ve sakinliği ile ilk dikkatimi çekmişti.
Sonra şiirleri ile...
Olgun yapısının altında espirili sevecen bir kişi yatıyor.
Kendinden emin olan, dik duruşlu bir beyefendidir kendileri....

Seni tanıdığıma memnun oldum @DoGu.

DoGu Saygılar , Arkadaşım seninle bire bir muhabbetimiz olmasada..
Hem paylaştığın yazılar olsuun , hemde açılan konulardaki düşüncelerini dile getirdiğin ,
yorumların olsun beğeniyle takip edip okuduğum birisin.

Ayrıca , Forumda duruşunla kişiliğinin yansımalığını gayet güzel bir şekilde yapıyorsun
Günümüz dünyasındaki sanal ortamlarda senin kişiliğindeki insanlara ihtiyac var ,
Rabbim , Herşeyi gönlüne göre versin , birgün o sağlam kaleminle iki üc kelam
Muhabbet etme , keyfine varmak isterim Kısmetse..

Şu fani dünyadada , senin benliğinden hiç bişeyin değerli olmadığını unutma
Kendine iyi davran :)

DoGu ..

Sikayet ettigim ilk insan :) Sonrada cok iyi anlastigim erkeklerin icinde sayili insanlardan birisisin sen.. Bilsem bu kadar iyi ,bu kadar sevimli ,bu kadar adam gibi adam oldugunu edermiydim seni sikayet.

Aslinda gidipte tesekkur etmeliymisim,boyle birisini bu forum'a kazandirdiginiz icin diye. Simdi ediyorum ForumBahane'de bulunmasi gereken nadir insanlardan birisisin sen. İyiki tanidim seni.

Sert mizacının altında yumuşak bir kalp olduğunu düşünüyorum :p

aynı dili konuşabildiğim nadir kişilerden DoGu
iyi bir yüreğin var
ona iyi bak emi...

DoGu Duruşunu, yorumlarını ve kişiliğini sevdiğim bir arkadaş,

yorumlarını takip ediyorum gerçekten arkadaş oluncak bir kişiliğe sahip

Ağır abi modunda :p
askerliğini yapmış erkek abimiz. :p
İstanbul un gülü oda :p Bol manitalı kalman dileğimle görüşrüz tekrardan. :p

Henüz tanışma fırsatı bulmadık, forumdaki tavırlarını beğendiğim nadir kişilerden, Beyefendi.
Yorumlarını çok beğeniyorum ama çok az yazıyorsun daha çok yaz daha çok okuyalım. :)
Her şey gönlünce olsun.

Uzun bir zaman olacak DoGu ile tanışalı.Cok saygılı ve açık sözlü biridir sohbeti sıkmaz boş şeylerle vaktini geçirmeyi sevmeyen kendi halinde biri.Hep mutlu kal =)

Geri