Doğu türkistan için dua

Konu sahibi son olarak 3065 gün önce görüldü

Atletico Madrid forması giyen milli yıldız Arda Turan, Doğu Türkistan için dua istedi.

Arda Turan yine gönülleri fethetti
pXRwZ_1435605383_5597.jpg

Atletico Madrid forması giyen milli yıldız Arda Turan, Çin'in kontrolü altında olan ve türlü eziyete uğrayan Doğu Türkistan'ı unutmadı.

İSTEDİ

Yıldız futbolcu, Instagram hesabından Doğu Türkistan bayrağını paylaşarak Çin'in bu zalimliğine tepki gösterdi.

Turan paylaştığı fotoğrafa, 'Doğu Türkistan için dua' notunu düştü. Takipçileri tarafından oldukça destek gören bu fotoğrafa binlerce yorum yapıldı.

Çin, Doğu Türkistan'da oruç,namaz gibi ibadetleri yasaklayarak bölgede yaşayan halka büyük bir eziyet uyguluyor.

Bu da onların sınavı ve cennetin en güzelleri bütün şehitler. Evet üzülüyoruz, canımız yanıyor ama onlar sorgusuz sualsiz cennete gidiyorlar.
Rabbim yardım etsin.

11694805_10206881027364639_6359750440921878890_n.jpg

BU zülmü SENDEN BAŞKA ENGELLEYECEK GÜÇ VE KUDRET YOK...
Bizi SOYDAŞLARIMIZIN VE MÜMİNLERİN MARUZ KALDIKLARI İşkence VE Çektikleri ACILARI SEYRETMEKLE imtihan Etme ALLAHIM!

vicdan evrensel olmalidir o yuzden samimi degilsiniz ben butun aci cekenler din dil irk ayirt etmeden allah yardimcilari olsun ve zalimin zulmunden korusun diyorum zulum yapan kadar susanda serefsizdir!

İslam devletlerinin birleşip dur demesi gerekiyor .
Rabbim yardımcıları olsun.
Ebu lehep gibi zulmedenlerin elleri kurusun.

Geri