Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aslında libidoyla ilgisi yok ama kozalakta örüntü var. Bu da devamlılığın göstergesi. Yani her gün tekrarlayan düzenli seylerin sıralaması gibi. Final sorumuzu kozalak üzerinden açıklamıştım sklksbu masada da kozalak var.
demek ki romantizmin baş kuralı kozalak. kozalak yoksa seks yok
bu kozalağın bilmediğimiz bi numarası mı var aacaba? libido mu yükseltiyor ne yapıyor?
Abi amaç zaten belli yerlerde durmak yoksa bi insan neden karsa gitmek istesinMerakı olan varsa 23.12.2022 tarihli 17.55'te kalkan Doğu Ekspres treninde Örtülü Kuşetli vagonda 3 kişilik yer var. Yalnız erkekler seçebiliyor ve fiyat 305 tl. Turistikten farkı belli noktalarda uzun molalar vermiyor.
kazım karabekir tweeti : /Abi amaç zaten belli yerlerde durmak yoksa bi insan neden karsa gitmek istesin![]()
Hem gezi, hem foto harika oluyor HatemSırf bu tarz fotolar çekmek için veriyorlar o parayı. Yoksa böyle tatil, gezi anlayışı mı olur?
Teyit etmedim ama turistik olan giderken Erzincan’da dönerken Sivas’ta uzun duruyor diye biliyorum. Onun dışında yol da ambiyans da aynı. Erzincan’da durmanın marjinal bir kazanımı var mı bilmem. Belki Erzincan tulumu ve Erzincan üzümünün hatrına bir 10 dk durulur.Abi amaç zaten belli yerlerde durmak yoksa bi insan neden karsa gitmek istesin![]()
Trenle gezi olmaz sadece.Hem gezi, hem foto harika oluyor Hatem![]()
Olur olur bence denemelisin birgünTrenle gezi olmaz sadece.![]()