Doğu Ekspresi bilet fiyatı: 3100 TL

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yukardaki elamanın niyeti başka galiba..
Bu kadar pahalı olur mu burası Türkiye şaşırmamak lazım.
F75ACF71-0BF2-4F73-B874-3B41406F75B4.jpeg

Türkiye şartlarını düşünürsek normal

bu masada da kozalak var.
demek ki romantizmin baş kuralı kozalak. kozalak yoksa seks yok
bu kozalağın bilmediğimiz bi numarası mı var aacaba? libido mu yükseltiyor ne yapıyor?
Aslında libidoyla ilgisi yok ama kozalakta örüntü var. Bu da devamlılığın göstergesi. Yani her gün tekrarlayan düzenli seylerin sıralaması gibi. Final sorumuzu kozalak üzerinden açıklamıştım sklks
Bir de doğadaki şeyler otantiklik katıyor. Konma sebebi budur.

Merakı olan varsa 23.12.2022 tarihli 17.55'te kalkan Doğu Ekspres treninde Örtülü Kuşetli vagonda 3 kişilik yer var. Yalnız erkekler seçebiliyor ve fiyat 305 tl. Turistikten farkı belli noktalarda uzun molalar vermiyor.

Fiyatı değil de yer bulması sıkıntı deniyor genelde. Tabi artan ulaşım maliyetleri ile bu yıl nasıl bir tablo çıkar ortaya bilinmez.
Fotoğrafçıların gözdesi bir tur genelde. Gerçekten de eşsiz manzaralar sunuyor, bence reklamını iyi yapamıyoruz bu turun.
Görseldeki gibi olmam tabi, manzarayı seyreylemek varken kitap kaçmıyor ya :)

Merakı olan varsa 23.12.2022 tarihli 17.55'te kalkan Doğu Ekspres treninde Örtülü Kuşetli vagonda 3 kişilik yer var. Yalnız erkekler seçebiliyor ve fiyat 305 tl. Turistikten farkı belli noktalarda uzun molalar vermiyor.
Abi amaç zaten belli yerlerde durmak yoksa bi insan neden karsa gitmek istesin :)

Sırf bu tarz fotolar çekmek için veriyorlar o parayı. Yoksa böyle tatil, gezi anlayışı mı olur?

Abi amaç zaten belli yerlerde durmak yoksa bi insan neden karsa gitmek istesin :)
Teyit etmedim ama turistik olan giderken Erzincan’da dönerken Sivas’ta uzun duruyor diye biliyorum. Onun dışında yol da ambiyans da aynı. Erzincan’da durmanın marjinal bir kazanımı var mı bilmem. Belki Erzincan tulumu ve Erzincan üzümünün hatrına bir 10 dk durulur.

Anı ölümsüzleştirmek adına fotoğraf güzel oluyor da fotoğraf çekecem diye uğraşmadığında daha keyifli oluyor böyle şeyler

o zamanlar öğrenciyiz tabi
eskişehirden sakaryaya doğru binmiştim töbe bismillah
allahın varlığına inanıyorsun filan garip bir geceydi

Geri