Dogu Anadolu Bölgemizin en güzel şehri hangisi

Konu sahibi son olarak 2593 gün önce görüldü

Doğunun PARİS'i diyebilecegimiz şehrimiz hangisi

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Tarafsız olmak gerekirse son zamanlarda özellikle 14 yıllık akp iktidarıyla birlikte Malatya Elazığ'ı solladı diyebilirim.
1)Malatya 2)Elazığ

Yaklasık 1 ay önce ordaydım gayet güzel görünüyordu icinde yasamıyorum tabii bilemiyorum ama tanıdıgım herkes memnun :)

Mardindir bence de. Gittim, gördüm.
İnsanları da çok misafirperverdi.

Mardin ve Eski Mardin güzel yerler dediğiniz gibi de misafir'i seviyorlar gezilip görülücek yerler arasında
Erzincan' da güzel yerler arasında tabiki ilçelerini de görmelisiniz

Mardin i gördüm. Güzel bir yer fakat insanları misafirperver olduğu konusunda mualaktayım.
Tur'a gitmiştik. Otobüsümüzün arka camında Türk bayrağı vardı. Otobüsü park ettikten sonra indik gezdik döndük otobüsün arka camı yerle tuz buz olmuş . Tabi bu yaşananlar dan dolayı tüm halkı aynı kefeye koyacak değilim , başımızdan geçtiği için yeri gelmişken bahsedeyim dedim :)

Erzincan da üniversite okudum. Merkez de bir numara yok . Her 25 yılda bir çok büyük depremler yaşandığı için yeni kurulan bir şehir.
İlçeleri güzel. En güzel ilçeside şüphesiz bir zamanlar Elazığ ın ilçesi olup Turgut Özal zamanın da Elazığ dan alınıp Erzincan a verilen Kemaliye'dir . Dünyaca ünlü kanyonlarıyla meşhurdur.
Öte yandan Kemah ta iyidir.

Ocak ayında ilk Doğu ziyaretini yapacağım bi memleket var o zaman söylerim : )

Mardin diyorsunuz fakat soru Dogu Anadolu Bolgesinin dikkat cekerim

Geri