Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu yanlış- doğru netliğinde değil emin olunmaya şeylerBen yazdım işte bilgi yanlışkısmetse olur Tarık'la karıştırdın
Benimle yakın değil misin yani??Yakın oldugumu düşündüğün kişilerin gerçekten yakin mi değil mi olmasına ithafen yazmıştım.
Sana sorduysa yakınız ama bu sefer ben kendi savunduğum fikirle çelişecegim.Çıkamiyorum işin içindenBenimle yakın değil misin yani??
Bna bir şey soran olmadıSana sorduysa yakınız ama bu sefer ben kendi savunduğum fikirle çelişecegim.Çıkamiyorum işin içinden![]()
Sordum ya niye sormamışım gibi yapıyorsunBna bir şey soran olmadı
Need hakkında soru sormadın, Niye nifak tohumları ekiyorsun ?Sordum ya niye sormamışım gibi yapıyorsun![]()
Bak şimdi suçu bana atıyorsun… nasıl katlanıyorsun buna dedim sen de aman görmezden geliyorum dedinNeed hakkında soru sormadın, Niye nifak tohumları ekiyorsun ?![]()
Hahahah Need'i görmezden gelmem.. Her zaman gözümün önünde olsun.Bak şimdi suçu bana atıyorsun… nasıl katlanıyorsun buna dedim sen de aman görmezden geliyorum dedin
Sjakdjsks
Şimdi ortaya söyledim diye böyle konuşursun tabi. Bak fırsat verdim sana kurtulabilirsin bu sayede fkfkHahahah Need'i görmezden gelmem.. Her zaman gözümün önünde olsun.
Çocuk gerçek sanacak ya.. Kurtulmaktan ziyada daha onunla yapacağımız programlarımız var.. KıskanmaŞimdi ortaya söyledim diye böyle konuşursun tabi. Bak fırsat verdim sana kurtulabilirsin bu sayede fkfk
Şimdi de üzülüyormuş numaraları falan cıks cıks skdjfksÇocuk gerçek sanacak ya.. Kurtulmaktan ziyada daha onunla yapacağımız programlarımız var.. Kıskanma![]()