Doğru yolda benim oğlum

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
15094390_10154977795057454_3527531293836468881_n.jpg

15032215_10154956695977454_4236232393939117033_n.jpg

Cok sevimli:)

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ay maşallahh Fenerliye :d

Teşekkür ediyoruz ablası : )
Kısa bi şey dile getirmek istedim müsade ile dün Abant gölünden geldim istanbul abimlere neyse gs maçını evde izliyoruz tabi tansiyon yüksek devamli bağırma çağırma. . Her seferinde korkuyo ona bağırdımızı sanıyor : ))) çok akıllı ablası çok maşallah vesselam :hi:

kiyamamm ne tatli.. evet dogru yolda :p

Kıymak ne mümkün.. dün maç atmosferi ile bagrislarimizdan korktu ona bağıriliyor sanıyor o yüz mimikini görünce içim tuhaf oluyorken kıyılabilirmi.. teşekkür ederim doğru yoldan şaşma lüksiyeti yok tabbikide : )

Nasıl güzel nasıl, insanın içindeki iyiliği uyandırıyolar bence bu güzellikler.
Daha bugün balığım öldü Myself çok üzgünüm senin oğlunu görünce kötü oldum.

Nasıl güzel nasıl, insanın içindeki iyiliği uyandırıyolar bence bu güzellikler.
Daha bugün balığım öldü Myself çok üzgünüm senin oğlunu görünce kötü oldum.

Ne güzel de ifade ettin öyle. . Hayvan sevgisini onu birebir yaşayan insanlar çok iyi biliyor..vede abartmis olabilirim ama iddaa ediyorum benim bu oğlum insan sevgisi uyandirmasi az bile kalır.. bi çok örnek ile dile getirebilirim..yokluklari o işte çok kötü..
Kötü güne denk geldim öylese alışıyosun varlıklarına vede hal böyle olunca yokluklarinda da bi o kadar kötü olunuyor.. ama buda bu yeryüzünün bir gerçegi.. yeni al dıcem belki daha kötü olmana etken olabilir nedicegimi bilemedim kafam da tam yerinde değil araba ile eve dönüyorum savruluyor araba benimde öyle abest bişey dediysem hoş gör lütfen.. :sana:

Ne güzel de ifade ettin öyle. . Hayvan sevgisini onu birebir yaşayan insanlar çok iyi biliyor..vede abartmis olabilirim ama iddaa ediyorum benim bu oğlum insan sevgisi uyandirmasi az bile kalır.. bi çok örnek ile dile getirebilirim..yokluklari o işte çok kötü..
Kötü güne denk geldim öylese alışıyosun varlıklarına vede hal böyle olunca yokluklarinda da bi o kadar kötü olunuyor.. ama buda bu yeryüzünün bir gerçegi.. yeni al dıcem belki daha kötü olmana etken olabilir nedicegimi bilemedim kafam da tam yerinde değil araba ile eve dönüyorum savruluyor araba benimde öyle abest bişey dediysem hoş gör lütfen.. :sana:

Yok est. çok alışıyosun hem de kaybedince de çok zor oluyor.

Ay takımını sevsinler ayrıca süper bir köpek:tatlı:

Ay takımını sevsinler ayrıca süper bir köpek:tatlı:

Teşekkürler efendim.. lakin süper nitelendirmesi eksik kalır süper ötesi desek daha doğrusu .p :hi:
Bugün onun günü ,veteriner akabinde kuaför seansı valla ben kendime bakmıyorum ona bakıldığı kadar. .p demişken bi sürü işim var yola koyulsam iyi olur.. Süper bir gün geçirmen dileği ile..

Geri