-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kadın için de erkek için de güzel parfüm etkileyicidir ancak tabii ki her parfüm herkese yakışmıyor ve deneme boyu ile test etmekte fayda var.Parfumeme dusecek kiz dolu
Vanilya kokusunu severim ancak çiçek kokuları ile hiç aram yok ve baş ağrısı yapıyor.Beyaz tenli olduğum için hafif; vanilyalı ve çiçeksi kokular diyor. Sanırım bu durumu kabul etmediğim için halâ kendi kokumu bulabilmiş değilim.
sana bir koku yazacağım. onu denemeni istiyorum. çok yakışacak ve bir daha asla değiştirmeyeceksin……Beyaz tenli olduğum için hafif; vanilyalı ve çiçeksi kokular diyor. Sanırım bu durumu kabul etmediğim için halâ kendi kokumu bulabilmiş değilim.
sana bir koku yazacağım. onu denemeni istiyorum. çok yakışacak ve bir daha asla değiştirmeyeceksin……
Bana niye önermiyorsun aşk olsun…sana bir koku yazacağım. onu denemeni istiyorum. çok yakışacak ve bir daha asla değiştirmeyeceksin……
seni yerim.hljJajaj sana da atıyorum ayşim.Bana niye önermiyorsun aşk olsun…