Doğru insan

Konu sahibi son olarak 1066 gün önce görüldü
Hep doğru insanı bulamadık der dururuz ya. Nedir bu doğru insanın tanımı?

Hep ararız doğru olanı ama kendimizdeki kusuru göremeyiz oysa ki doğruların seni bulması için eksikliklerini bilmen gerekir.
Seni doğru olana yönlendirecek şey budur.

Her ne olursa olsun çözüm odaklı insanlar vardır mesela ya da her ortamda güleryüzüyle tatlı diliyle pozitif enerji yayan güzel insanlar ve her durumda saygısını koruyabilen, hiç bir şeyin ölçüsünü kaçırmayan insanlar..

Çevrene kattığın güzellikler kadar doğrusundur.

Not: Mütevazilik en mühimi. Tavus kuşu misali tüm görkemine rağmen o hep ayaklarına bakar..

Son düzenleme:
Kişisel tercihlere göre değişecektir çünkü her insanın doğrusu farklılık gösterir ancak genel anlamda insanlar güvendiği ya da yanında huzur duyabildiği insana yönelirler. Dürüst, samimi ve kişiliği oturmuş birisi ile kolay kolay yorulmazsınız fakat özü sözü bir insana rastlamak her geçen gün zorlaşıyor.

Rol yapmayan, maskelerin arkasına saklanmayan, kendinden emin ve güçlü karakterler genelde herkesin doğrusuna hitap edebilir fakat dediğim gibi kişiye göre değişeceği için çok da net tanım yapamıyorum ki benim "İdeal Erkek" tanımlamamı okumuşun Yazgıcığım, benim doğrum o işte, ötesi yok.:)

Kişisel tercihlere göre değişecektir çünkü her insanın doğrusu farklılık gösterir ancak genel anlamda insanlar güvendiği ya da yanında huzur duyabildiği insana yönelirler. Dürüst, samimi ve kişiliği oturmuş birisi ile kolay kolay yorulmazsınız fakat özü sözü bir insana rastlamak her geçen gün zorlaşıyor.

Rol yapmayan, maskelerin arkasına saklanmayan, kendinden emin ve güçlü karakterler genelde herkesin doğrusuna hitap edebilir fakat dediğim gibi kişiye göre değişeceği için çok da net tanım yapamıyorum ki benim "İdeal Erkek" tanımlamamı okumuşun Yazgıcığım, benim doğrum o işte, ötesi yok.:)

O doğrulukta bir erkek var mıdır bilemiyorum ama okumuştum canım Lefty :)

Bakın mesela burda en masumu, en bir şeyden haberi olmayanı, en temizi, uslusu Alper bey var :D ahaha

şu hayatta 12 senedir bir @X den birde son zamanlarda Lefty den çekiyorum arkadaş! ben masum utangaç ve ultra masum bir insanım!
Yapmayın utanıyorum yüzüm kızarıyor! insanlar yanlış tanıyor baskı ve zülüm görüyorum sonra :D

Bu alemde doğru insan çok az tanıdım isim vereyim yine.

Deep özel bi yeri var bende. Ozellikle kral
Set anlatilmaz efsane biri yeri çok başka. Efsane kral
Diablo abim diyorum çünkü insanlığı bilgisi kişiliği tartışılmaz. Ilk kral
@X aydınlık gücün yeni kralı yeri başka. :-)
Adem ve Alper son hava bukuculer ikiside harika insan. Iki kral
Chelt her ne kadar mahçup olsamda ona yeri başka hakkını inkar edemem. Kral abim.
esekherif abiyi hiç sevmem açıktan ince ince mesajlar itiyor :-) ama anliyaninda kalbi duruyor ona tehlikeli kral diyorum :-)
Free_EyeS burda tanidim son kral :-)
@hahaha kral içe
Eva kral içe
Yazgı kral içe
Zeytin gücün kral icesi
VeRa kral içe
yaSmin kral içe
Aze kral ice
Cigdem karanlık gucun imparator icesi :-)

Kısa kesim yoruldum :-)

Sayarsam çok kişi var :-)

Sevdiğim insanlar var yinede belirtim.

benı en sona yazmişsin ya

unuttun da sonradan mı ekledın naptın ?

shshsh :D

okadar karmasik bir baslikki bu dogru insan tanimi sen satirlarca yazarsin ben sayfalarca yazarim bir baskasi tek cumle ile anlatir.Acaba kendi dogrularimizami gore secim yapmaliyiz yoksa karsidaki insanin dogrularinami gore her halukarda dogru insan degilde isteklerimize ve fikirlerimize uygun insan demek lazim :)

Geri