-
-
-
-
-
Eşin, aynı çatı altında yaşadığın, sesine, gülümsemesine alıştığın ve her sabah aynı yüzle karşılaştığın bir insan değildir sadece. Sesinde huzur, nefesinde hayat bulduğun ve yüzüne her baktığında da "Seni bana verene şükürler olsun" diye dua edip mutlu olduğun insandır. Doğru eş sabrettiğin insan değil, hayatında olduğu için şükrettiğin insandır. Varlığına katlandığın insan değil, yokluğunu düşündüğünde bile yüreğinde tarifsiz bir acı hissettiğin insandır.
Elini tutup yolda yürüdüğün insan değildir sadece. Yorulduğunda en güvendiğin liman, sevincini paylaşmak için ilk aradığın ve acılarında da en sıkı sarıldığın insandır. Doğru eş seçmek demek,arkanızda size dua edecek mutlu çocuklar bırakmaktır. Kırmamaktır, yormamaktır, aldatmamaktır. Ve onun gözlerinin için bakıp, "Sen yanımda olduğun sürece, senden başkası bana haram" diye haykırmaktır.
Elini tutup yolda yürüdüğün insan değildir sadece. Yorulduğunda en güvendiğin liman, sevincini paylaşmak için ilk aradığın ve acılarında da en sıkı sarıldığın insandır. Doğru eş seçmek demek,arkanızda size dua edecek mutlu çocuklar bırakmaktır. Kırmamaktır, yormamaktır, aldatmamaktır. Ve onun gözlerinin için bakıp, "Sen yanımda olduğun sürece, senden başkası bana haram" diye haykırmaktır.