Doğmamış çocuğa don biçilmez

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Hesaplar çok ince tam oportünistçe dediğimde, her başı sıkıştığında başını kedi yavrusu gibi sürttüğü Amerika'ya ağır sözlerin bir altın da ses çıkaran CHP genel başkanının amacı ne olsa gerek?

Hahaha çok basitsin Özgürcüğüm. Bunu ben bile görebiliyorsam eleştirdiğin lider görmüyormu sence? Senin gibi gaza gelip el artırıyorum demez merak etme! Yine hüsran olacak senin ve bu stratejiyi deneyin efendim diyen beyin yapın. Gerçi bu senin tabirin; beyin takımı :) Doğmamış çocuğa don biçilirmi? Hele ki ad koymak komik yani :)

Senin o beyin takımı dediklerinin beyni tezgahlarının anlaşılabilir olduğunu anlamayacak kadar gelişmemiş herhalde. Tekstlerini kim hazırlıyorsa kov gitsin. Hem dur bakalım, gaza gelip ağır küfürü aleni yaparsın sonra yandı keten helvam. (Merak etme seni yatağından alamazlar da, hani oraya gittiğinde yanlızca taksiciler karşılar. )

Bu arada şunu belirtmek istiyorum; Arkasında CHP gibi bir muhalefet olan hiç bir iktidar yıkılmaz..!

Tek beyni çalışan sen ve aveneniz olsaydı 76 yıldır muhalefette olmazdınız... (kahkahalar atarak gülen smily )

• Beğen
Tepkiler: Min
Entel gözükmek için ben de bazen argüman ve alegori kelimelerini kullanıyorum
Kültür mantarı gibi görünüp hiç bilinmeyen kelimelerle seminer verenleri de biliyoruz biz. Ben en azından sohbetleri anlayabilecek kişiler ile sohbet de seçicilik anlamında ön görü kazanmak için yazıyorum. Cidden ilgilenen insanlar zaten bilmedikleri tabirleri hemen araştırır bulur, cümle içinde ki kullanım bağlamında cevap veya yorum yapar.. gerisi internet müridi olur..!

Ben oportünisçe de halülüsünaasanayon gibi oldum, yazının devamını getiremedim.

Bak hocam @kamil0920
Hiç bir fikrin yok maalesef. Çünkü ideolojiksin.
Gerçeği değerlendirmen mümkün değil. Hal böyle iken yine seviyoruz seni.
Ama kalkıp bunu felsefi bi alana taşımaya çalışma. Komik oluyor.
Çok net anlatırım sana bunu. İki soru sorup fikirlerinin kiralık olduğunu ispat ederim. Ama istibdat zamanlarında bu sorular sorulamaz.

Bak sen başına birşey gelmeyecegini bildigin icin bir genel başkan hakkinda "sorosçu çocuğu" diye, aklınca hakaret imalı başlık açabilirsin. Ben değiştirttim başlığı. Aslında banlanman lazımdı. Ben açabilir miyim başka biri için aynı başlığı.
Yapma bunları. Soros kim bilmiyorsun. Gerçekte kimler sorosçu? Daha düne kadar kimler teröristti mesela. Yada maduro müttefik mi düşman mı. Esat mı Esed mi?
Bunlara cevap verebilir misin sana birisi işaret etmeden. Yapamazsın. Hal böyle iken analitik numarası yapma.

Bak hocam @kamil0920
Hiç bir fikrin yok maalesef. Çünkü ideolojiksin.
Gerçeği değerlendirmen mümkün değil. Hal böyle iken yine seviyoruz seni.
Ama kalkıp bunu felsefi bi alana taşımaya çalışma. Komik oluyor.
Çok net anlatırım sana bunu. İki soru sorup fikirlerinin kiralık olduğunu ispat ederim. Ama istibdat zamanlarında bu sorular sorulamaz.

Bak sen başına birşey gelmeyecegini bildigin icin bir genel başkan hakkinda "sorosçu çocuğu" diye, aklınca hakaret imalı başlık açabilirsin. Ben değiştirttim başlığı. Aslında banlanman lazımdı. Ben açabilir miyim başka biri için aynı başlığı.
Yapma bunları. Soros kim bilmiyorsun. Gerçekte kimler sorosçu? Daha düne kadar kimler teröristti mesela. Yada maduro müttefik mi düşman mı. Esat mı Esed mi?
Bunlara cevap verebilir misin sana birisi işaret etmeden. Yapamazsın. Hal böyle iken analitik numarası yapma.
George Soros, Maddi gücü efekti ile ülkelerdeki sosyokültürel düzenini ahlaki anlayışı siyasi birliği istikrarsızlaştırmayı amaçlayan bir insandı. Bugün aynı felsefe ve mantalite etrafında hareket eden insanların bunun için eleman devşirmelerine hala rastlanabiliyor. Bahsettiğim konuda manipülatif bir hareket bekleyen insanın amacı ne olabilir.? Hadi böyle bir şey oldu kime ne faydası var? Devlet yönetmek böyle bir şey mi?-ki bu adamın derdi Devletin başına geçmek Hahaha gülerim.

Taocu, Maocu, Türkçü, Kürtçü, Atatürkçü olunuyor, Soros ile aynı mantığa sahip insana ne demem gerekiyor? bu cehaletim ve bundan kaynaklı cahil cesaretimle doğru tabiri bir söyle de öğreneyim. İnsan yazdığından sorumlu tutulabilir ama algılanması okuyanın zihinsel alt yapısından, anlamının onda yaptığı çağrışımdan mesul değildir. Benim Ne yazmak istediğimi ben bilirim kendi tanımlaman ile yansıtma yanılırsın. O hakaret cümlesi için, babasını DNA tespiti ile bulan derim ben.

Ağam döktürmüș gene, kimse duramıyor karşısında skdjfkgjj
Birikim tam, bilgi muhteşem,..... tabikki kimse duramayacak karşısında.

by the waaay kamil abi oportüküs ne demeeek

Geri