Doğmamayı istemeyenler(Antinatalizm)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Neden ebeveynlerimizin tanrıya benzediklerini hiç düşündünüz mü?Önce seni bu dünyaya iraden dışında getiriyorlar sonrada onların istediği gibi biri olman için O yönde baskı kurarlar,kızarlar,döverler hayatını ipotek altına alırlar..Neden birey ömrünü ailesine ve tanrıyı memnun etmekle heba etsin.!

doğmak istememiş olanlar s.gidebilirler :d

bence hayat her türlü güzel.

Bana sormadılar. Ben doğmayı istemezdim. Tışk.

Doğmayı istememek ya da doğmamayı istemek… sanırım başlık böyle bir şey olmalıydı. Başlık, şimdiki haliyle olumsuzun olumsuzu; dolayısıyla anlamca olumlu kdjd bu haliyle doğmayı istemek anlamına geliyor:d ayrıca antinatalizm, doğum karşıtlığı demek. Zaten başlığın hiçbir haliyle uyumlu sayılmaz. Belki felsefesi içerikteki bazı cümlelerle biraz uyumlu olabilir, neyse bu konu ayrıntıda beni aşar.

Doğmayı istememek ya da doğmamayı istemek… sanırım başlık böyle bir şey olmalıydı. Başlık, şimdiki haliyle olumsuzun olumsuzu; dolayısıyla anlamca olumlu kdjd bu haliyle doğmayı istemek anlamına geliyor:d ayrıca antinatalizm, doğum karşıtlığı demek. Zaten başlığın hiçbir haliyle uyumlu sayılmaz. Belki felsefesi içerikteki bazı cümlelerle biraz uyumlu olabilir, neyse bu konu ayrıntıda beni aşar.
Ahaha ben bir bağ kuramadım diye düşünmüştüm hatta ama sen gibi bir onay merciinden de olur aldığıma göre evet başlık sıkıntılı teşekkürler Hızır jklslfls

Geri