Doğaüstü Olaylar

Konu sahibi son olarak 1218 gün önce görüldü
Dünyada insan aklının çözemediği, bilimin açıklayamadığı, insanları dehşete düşüren olaylardır.​

Forumdaki bazi guzide¿ üyelerimiz.

Unide başıma birçok kez geldi. Yanlış anlaşılmasın inanmam öyle cin peri vs. İlk basladigim zamanlar yatak değişikliğinden midir nedir yurtta uyuyamıyordum geceleri. Durumu anneme söyledim o da teyzeme anlatmış. Şak 3 gün sonra muska geldi yurda benim adıma. Teyzem yollamış kuzum bu hep boynunda olsun diye. Bende hep takiyordum boynuma ama geceleri yatmadan önce çıkarıp yanımdaki masanın üzerine koyuyordum çünkü boynumdayken uyuyamıyordum. Batıyor rahatsız ediyordu. Bir gün sabah ezanina doğru korkunç bir rüyayla uyandım yataktan nefes nefese korkudan elim ayağım titriyor. Elimi bi attım masaya muskayi almak için muska yok, muska boynumda. Uyumadan önce cikarttigimdan eminim çünkü battığı için uyuyamıyorum hatta o gece de çıkarttıktan sonra lan acaba günah mı ki diye de düşünmüştüm. Emindim yani çıkardığımdan.

Bir keresinde de arkadaşımla gece başka bir arkadaşın evine giderken boş bir arazi üzerinde elinde ip atlayan bir kız çocuğu gördük. Evet aynı Hollywood korku filmlerindeki gibi. O kızın orada olması imkansızdı çünkü yakınlarında bir ev yoktu. Yakınlarında ev olmayan bir arsada gecenin o saati o kızın ne işi vardı? Arkamıza bile bakmadan gittik tabii ama ne olduğunu hiç cozemedik. Aradan yıllar geçti mezun olduk. Aynı arkadasla okuduğumuz yeri gezmeye gittik. O boş arazinin yanindan geçerken orada Osmanlı döneminden kalma toplu mezar bulunduğunu gördük. Etrafını kapatmışlar ve anıt gibi mezarlık yapmışlar.

Lan ne konusasim varmış ha

İnsanlar kendilerini inandırdıktan sonra korkarlar ve hatta korktuklarını görürler (yada gördüklerine kendilerini inandırırlar)
Göz, beynin aradığını görmeye çalışır. O olaya odaklanır.
Çocuk'ken çilek topladık. Çileklerin olduğu yere gelince, göz alışkanlığı oluşanlar daha kolay bulabiliyordu. Bazen de olmasa da renk benzetiminden çilek görüyormuş hissi yaşardım.
Kâinat'ta her şey fiziksel kurallar dahilinde yaratılmış. Her şeyin mutlaka bir fizik kuralına göre bir açıklaması var. Ancak biz o kuralı henüz keşif edememiş olabiliriz.

Geri