doğalgaz faturam yanlış mı yazıldı! !!

Konu sahibi son olarak 2308 gün önce görüldü
en fazla 265 lira ödediğimiz evimize bu ay 593 lira geldi..herkesin faturası kapıda fakat bizimki yok..

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çıkmaz sorular nasıl bir dert var başınızda bilmiyorum ama bi kutu çikolata alın mahalledeki çocukları sevindirin derim :p

Senin doğalgaz aboneliğin başladı mı? Sanki Yeni eve geçtin diye hatırlıyordum.

Abonelik ücreti değilmi o ?
abonelik yaparken ücret verdinmi

yeni aksiliği yazmadım daha ..haklısınız sadaka belayı uzak tutsun

Hayır, şimdi düzenli aksiliklere alıştık. Fakat bir günde 2 aksiliğe forum olarak hazır değiliz şu anda. Mümkünse alıştıra alıştıra alalım Yeni aksiliği

Ya kardeşim git doğal gaz şirketini ara sor. Biz nereden bilelim lan yanlış mı okumuşlar doğru mu okumuşlar. Doğal gaz sayacı okuyanlar kıraathanesi mi burası.

Her otu boku da gelip şuraya yazmasanız olmuyor değil mi emenike :/

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı şey elektrik faturasında bir yakınımın başına geldi bugün. 3200 tl gibi bir rakam var faturada, ki imkansız böyle bir şey. İtiraz etti, bekliyoruz.

Aynı şey elektrik faturasında bir yakınımın başına geldi bugün. 3200 tl gibi bir rakam var faturada, ki imkansız böyle bir şey. İtiraz etti, bekliyoruz.
ya işin ilginç yanı fatura da yok ortada 6 dan sonrada hizmet vermiorlarmış yarını iple çekiyorum

elifyyyy olarak takip edince noluyor acaba.

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonucu bildirin lütfen. Ben de merak ettim şimdi.
müşteri temsilcisi faturadaki son endeksle saat üzerindeki son endeksi karşılaştırmamı istedi...fatura yok dedim sistemden söyledi...sistemdeki 3996..saatteki 3699... Personel faturayı yanlış yazdığı için kağıdı bırakmamış..
faturayı ödemeyecekmişiz haftaya gelip tekrar okuyacaklar :))

Ülkede terör, çıkmaz sorularda aksilik bitmiyor. Bence ülkeyi de çıkmaz soruları da hamama sokmak lazım.

Geri