-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biz onu babamla bu yaz denedik ilk 2 gün 3 ten sonra güneşlendik ben beyaz tenliyim o esmer sonra cildi biraz alıştırdık o karardı zaten hemen :d 3.gün normal kutu kolayı yine 3 gibi sürdük 15 -20 dk yattık sonra denize işe yaramıştı ve yakmamıştı teni :dBen daha çocukken kuzenim denize giderken 2.5 lt cola alıp onunla bronzlaşıyordu haha
hala gülerim kuzenime![]()
biz beyaz tenliler devam süt gibi olmaya bize yakışıyor :psurada yazilan seyler en cok yedigim seylerden ve hayir, ne yaptiysam () bronzlasamadim, sadece turunculastim, domates kafa oldum ve cillendim.
haha eh oyle. ama bu da yakismaz miydi ya? hayatimda bir kerecik olsun, mariah carey bronzlasmasindan tatmak isterdim, bundan:biz beyaz tenliler devam süt gibi olmaya bize yakışıyor :p
haha eh oyle. ama bu da yakismaz miydi ya? hayatimda bir kerecik olsun, mariah carey bronzlasmasindan tatmak isterdim, bundan: