Doğada 4 Teker / Bisiklet - Doğa ve Kamp

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Merhaba...
Bahadır ve Esra Çiftinin yapmış olduğu ‍♀️FatBike ‍♀️ bisikletleri ile doğanın tüm güzelliklerini sizlere yansıtıp, kendilerine ve geleceklerine dijital bir anı bırakıyoruz.
Maceraların sadece bisikletleri ile değil elbette, sırt çantalarına yüklenip kamp maceralarına da çıkmaktadırlar.
En eğlenceli anılarıyla her hafta sizlerle paylaşım yapmaktadırlar.

Sizleriniz desteği ile bu maceralera ortak olmanızı istemektedirler.
@dogada4teker

İnstagram : Login • Instagram
Youtube : https://m.youtube.com/channel/UCukJtECFYhjzIUIqFf290dA

Son düzenleme:
@WEBMASTER sevdiğiniz dostlarınıza tanıtım konusu açarak destek aramanız kâfi, bizatihi sistem mesajı göndermeniz pek hoş değil. açtığınız konu ilgi/alakamızı celbederse iştirak ederiz.
başarılar dilerim.

"Sizleriniz desteği ile bu maceralera ortak olmanızı istemektedirler."
Nası yani ben de mi geliyim

Moderatör tarafında düzenlendi:
tam 3 saat geçmiş inceledin mi?

Tek bir videoya bakabildim ve yanlarına aldıkları malzemeleri anlatıyorlardı. Oldukça sevimli bir çift ve vakit buldukça incelerim. Sen de bu işten anlayan birisi olarak mutlaka beğenmiş olmalısın, yanılıyor muyum?

Tek bir videoya bakabildim ve yanlarına aldıkları malzemeleri anlatıyorlardı. Oldukça sevimli bir çift ve vakit buldukça incelerim. Sen de bu işten anlayan birisi olarak mutlaka beğenmiş olmalısın, yanılıyor muyum?
yanılıyorsun! ghsksj instalarına göz ucuyla baktım, eğer konu gözüme sokulmayıp kendim görmüş olsaydım daha derinlemesine bakınırdım.

bizim köpek hamile sana bir yavru vereyim mi?

yanılıyorsun! ghsksj instalarına göz ucuyla baktım, eğer konu gözüme sokulmayıp kendim görmüş olsaydım daha derinlemesine bakınırdım.

bizim köpek hamile sana bir yavru vereyim mi?
Instagram kullanmıyorum ancak videoları beğendim.

Evde kedim var ve köpek alma şansım hiç yok çünkü seyahatlerim de oluyor ve bırakması büyük problem maalesef...

Başarılı bir doğum olur umarım, fotoğraf bekliyoruz.:)

Maceraya katilma sansim yok te almanyadan:/ Ama Bisiklet severim turlar da Güzel keyifli oluyordur muhtemelen..herkese iyi eglenceler dilerim..
Video olur Resim olur memnuniyetle bakarim .
Mutlu kalin

Selam dostlar… Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sayfa yöneticisi kardeşime de ayrıyetten çok teşekkürler bize paylaşım açtığı için. Siz değerli dostları YouTube ve instagram sayfamıza davet ediyoruz, katılmanız bizi mutlu edecektir. Ayrıca çekilişlerimiz de oluyor, katılmayı unutmayın. Bir kaç güne kadar 2. Tablet çekilişimizi yapacağız. Tüm dostları bekleriz. YouTube Doğada 4 Teker ve instagram kanal ismimiz dogada4teker Görüşürüz dostlar

Ekli dosyalar

• 6A99EAE4-D756-4A6D-93BF-4E262750DBE4.jpeg
    6A99EAE4-D756-4A6D-93BF-4E262750DBE4.jpeg
    843.3 KB · Görüntüleme: 6
  • 8BA4EF16-F492-4E01-B9C7-9988ACD70B1F.jpeg
    8BA4EF16-F492-4E01-B9C7-9988ACD70B1F.jpeg
    637 KB · Görüntüleme: 6
Geri