DNA'n Hangi Irktan Geliyor?

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Bu nasil baslik yahu .p
DNA kelimesinin serpistirilmesi daha bilimsel kilmiyor.
Cunku insan turunun biyolojik irki yoktur, olmamistir. Genotip varyasyon acigi onemli.
Zamaninda fenotip ve cografya endeksli olarak insan irki tanimi yapmaya kalkisti antropologlar.
Gümledi.
Bugun insanlar icin kullanilan irk kavrami yalnizca fiziksel, politik ve sosyal ayrim ve cikarimdir.

Senin DNA'n Kore'den gelmiş!

ne alaka yaaaa .d.d.d sesli güldüm,
angaralıyız biz gardaş .d.d.d

Bu başlığı görünce 1-2 okuma yaptım. "Böyle bir ayrışma mümkün olabilirdi ama insanlığın buna hiç fırsatı olmadı." cümlesi hayli ilgimi çekti.

Tarihin geçtiğimiz 100 yıllık küçücük kesitini ele alsak dahi farklı kabilelerin kaynaşmasına hayli şahit oluruz.

Kültürleşme önemli. Farklı bir yemek yediğimde, yeni bir kültürün içinde halaya katıldığımda mutlu oluyorum. Horonu hiç beceremedim.

Soruları doğru yanıtladım.

Senin DNA'n Kore'den gelmiş!

Buğday tenin ve derin kahverengi gözlerinle senin DNA'n İtalya'dan geliyor! Gözlerindeki gizem ne canlar yakmıştır kim bilir... Dahası sen o kadar kendine güvenli ve çekicisin ki, insanın sana hayran olmaması imkansız. Daima ilgi odağındasın sen. Ayrıca romantizmin kitabını yazmış olduğunu söylememize gerek var mı bilmiyorum. Porca miseria!

Buğday tenli değilim ki kandırıyor ben süt beyazı seçtim orda:D

Yozgat cumhuriyeti

Kötü yorum yoktur bu testlerde diye tahmin ediyorum.

Senin DNA'n Fransa'dan geliyor!​

Çekici dudakların ve kusursuz teninle senin DNA'n Fransa'dan geliyor! Davranışlarındaki zarafet ve karizma seni karşı konulmaz biri yapıyor. Tarzına da zaten diyecek sözümüz yok! Var mıdır senden şıkı, hiç sanmıyoruz aslında. Son olarak sen gerçekten çok havalı bir insansın, çok farklı bir karizman var senin. C' est magnifique!

• Beğen
Tepkiler: Aze
Italya diyor :d myheritage da 16,6% Italyan oldugumu diyor. Gerce bunun ayri aciklamasi var alakasi yok

Dna gedmatch sonuclarimda en yuksek cikan; Gurcu, Abkhaz, Osset, Ermeni (Kaflas taraflari diyelim buna) sonra da Turk, Rum ve Kurd

1631353987662.png

İskandinavya'danmışım. :emoji_sweat_smile:

Geri