terazileri bilmiyorum pek. melodan biraz danışmanlık almam gerek. duhan bey sizi bir terazi bile kurtarmayabilir. hem yaysınız hem pavyoncu.yükselenim terazi kurtarmıyor mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
terazileri bilmiyorum pek. melodan biraz danışmanlık almam gerek. duhan bey sizi bir terazi bile kurtarmayabilir. hem yaysınız hem pavyoncu.yükselenim terazi kurtarmıyor mu?
pavyoncu değilim hanımefendi, iftira atmayın lütfen….terazileri bilmiyorum pek. melodan biraz danışmanlık almam gerek. duhan bey sizi bir terazi bile kurtarmayabilir. hem yaysınız hem pavyoncu.
karıştırmadım. neredeyse sarı tutku ile foto atacaksınız..pavyoncu değilim hanımefendi, iftira atmayın lütfen….
temiz aile çocuğuyum.
ender ile karıştırdınız beni..
@angie sana ne diyebilirim ki?????!
öyleymiş hshshshhdjEnder pavyoncu muydu @DUHAN ?![]()
üstüme iyilik sağlık para şan şöhret daha çok para bol para…karıştırmadım. neredeyse sarı tutku ile foto atacaksınız..
öyleymiş hshshshhdj
bayan kuaförü olduğu doğru olabilir, pavyondan resim atmış herhalde ben gece kulübünden attım pavyon sandılar bu vefasızlar…Ben kendisini bayan kuaförü sanıyordum. Biz de aldatılabiliyoruz demek ki görün![]()
bayan kuaförü olduğu doğru olabilir, pavyondan resim atmış herhalde ben gece kulübünden attım pavyon sandılar bu vefasızlar…
beni endere benzeten sendin, tüm suç senin hshshdj.Anlamadım. Ben ne yaptım şimdi?![]()
yok yok iyi insanlar m*lodram kuzenim olur……Bunlara dikkat et, çok şeyi farklı algılayabilirler. Yarın öbür gün kendini bambaşka ithamlarla karşılaşmış bulabilirsin![]()
Hele @Mahlas 'a bak nasıl heyecanlandi pavyon deyince
bana dava açmak isterseniz burdayım..üstüme iyilik sağlık para şan şöhret daha çok para bol para…
ya ne kadar iftiracı biri çıktınız siz ????
Benzettim. Nolmus? Attığın fotoğraf onu hatırlattı. Çok tanıdık geliyorsun. Tanısıyor muyuz biz? Sklskbeni endere benzeten sendin, tüm suç senin hshshdj.
Yüce Rabbim bu iftiranın hesabını sorarken izliyor olacağım.. sizi Allah’a havale ettim.bana dava açmak isterseniz burdayım..
arkadaşlar zaten öyle bir insan değilim sakin olun…..
Yav pavyoncu falan değil adam. Sadece Ankarada yaşıyor napsin........Ne desem az ama şunu yine de belirteyim; cidden işim olmaz. Kendisini öyle bilmediğim için konusu geçince şaşırdım bir an. Latife olduğunu düşünmedim de değil hani.