DmLa

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DmLa

Kımsenın uye sozlüğüne yorum yapmayacağima ve yazmacağima karar vermısdım. Ama bu Damla olunca kararımı tekrar gözden gecırmek ıstedim.

Şimdı bazıları der yada yazmaya baslarlar . ben onlar yazmadan kendım anlatayım bazı seylerı cok meraklı bakıslara.

ben ve damla burada tanısmadık . bizim evveliyatımız var damla ile hukukumuz var. yıllara dayalı kardesliğimız ve dostluğumuz var. Bu tam 8 sene evveliyatına dayanır.

Cankat`in gozundekı DmLa nasıldır. ağirdır. nerde ne zaman konusacanı kımle arkadas dost olacağinı bilir . hayatda yaptıklarına ve yapacaklarına pişman olmaz ve sımdıye kadar olduğunu gormedımde. Çünku onun Ruhu Oynak değil. Devrımcı ve Mucadelecı bir ruha sahıpdır.

Oyle herkes ıle canım cıcım ve buna benzer kelımeler kullanmaz. yukarıdada belirtiğim gıbı 8 sene zarfında bana bıle buna benzer kelımeler kullanmadı.

Ben onu burda gorunce biran önce dusundum bu bızım karakız mı dedım . profılını baktım yazı tıpınden tanıdım. içine kapanıkdır. kolay kolay kımseye asık olmaz . Kendı değimıyle erkeklere pek guvenmez hep der Cankat hepınız aynısınız der sonra bana baslar kalaya :p) oldukcada kurnazdır.kımın aklinda var ıse hıslerını kullanarakdan cozer

Morali bozuk olunca Skype`den yazar bana konusur konusur sonra ben cıkıyım uyuyacam der :) ama uyumaz cunku onunda benım ghıbı uyuması sabah 5 veya 6 yı bulur . Çünku hep der bana cankat balkonda sigara ıcıyım yatarım . ama 15 dakıka sonra yene yazar uyumadın mı dıye bana sorar.

Esmer guzeli dedım . Cunku sımsıyah sacları sırtını kaplar kardesımın .) Gecen bir sohbet esnasında dıyecekdım kendısıne ama soyleyemedım. Saclarınla olan bir resım at foruma dıye ama soyleyemedım. cunku boyle seylerden hoslanmadiğinı en ıyı bilen bırıde benım .

İste bendekı DmLa budur. kımse sanmasın kı cankat sen dmLa yı ne zaman tanıdın veya DmLa sen cankat ı ne zaman tanıdında uye sozlüğüne konunu acdı vs dıye bunların hepsını yukarıda belirttim.

Forumsal.Net Üye Sözlüğü`nde ilk ve son yorum ve konumdur.

Okuyan ve yorum yapan arkadaslara tesekkür ederım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri