DM'den Nasıl Yürünür

• Kullanıcı Tomris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Burçlar, Fallar ve Kehanetler
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
DM de yuruyemeyenlere burda emeklemeyi öğretiyorlar 😂😂

kadınlarla tanışma kursu ders 1 :

ikinci el eşya sitelerinde gelinlik satan kadınlar. gelinliğini kim satar ? yeni boşanmış bir kadın....... yaralı, üzgün, ağlayacak bir omuz arıyor..... bu taktiği de şeytan vermişti bana.

kim uğraşacak forumda dm yüzünü fiziğini görmediğin biri ? belki varil gibi bir abla çıkacak karşına.

en azından gelinliğin bedeninden nasıl bir şey olduğunu öngörebilirsin....

Terazi burcunun hayatında biri olmasa da kalbi hep dolu ki. 🤘​

kadınlarla tanışma kursu ders 1 :

ikinci el eşya sitelerinde gelinlik satan kadınlar. gelinliğini kim satar ? yeni boşanmış bir kadın....... yaralı, üzgün, ağlayacak bir omuz arıyor..... bu taktiği de şeytan vermişti bana.

kim uğraşacak forumda dm yüzünü fiziğini görmediğin biri ? belki varil gibi bir abla çıkacak karşına.

en azından gelinliğin bedeninden nasıl bir şey olduğunu öngörebilirsin....
Acemilik…
Zamanında bir hevesle gelinlik alıp sonra kocaman gelinlik dolapta yer kaplayınca gelen satış perileri…

Bana biri şiir yazıp konuya girmişti...

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Aze ne yazmış diye bakmaya geldim, birkaç tüyo alır mıyım diye..
Birisi şiir yazmış, dünyanın en boş şeyi şiir yazmak ya, boş adam işi. Herhangi bir işi olmayan, bir sapa yaramayan adam şiir yazar..

Aze ne yazmış diye bakmaya geldim, birkaç tüyo alır mıyım diye..
Birisi şiir yazmış, dünyanın en boş şeyi şiir yazmak ya, boş adam işi. Herhangi bir işi olmayan, bir sapa yaramayan adam şiir yazar..
işe yaramadı işte saf... öyle girdi konuya diye dedim....

işe yaramadı işte saf... öyle girdi konuya diye dedim....
Şiir yazan adamın muhtemelen sigorta girişi yoktur, dünyada yapılacak onca şey varken birisi şiir yazıyorsa o kişiden uzak durmak lazım.
Ülkenin başında olsam şiir işini yasaklarım.. şiir yazanları da maden ocağında çalıştırırım.. günde bir öğün yemek yeter.. yine sinirlendim bak.

aze canıyla cebelleşiyor bunlar diyor taktik....
benim tek taktiğim ilk mesajı atmamak... ve forum dünyasında yaptığım tek doğru harekettir ayşem...
taktik işlerine @Run bakıyor...

Şiir yazan adamın muhtemelen sigorta girişi yoktur, dünyada yapılacak onca şey varken birisi şiir yazıyorsa o kişiden uzak durmak lazım.
Ülkenin başında olsam şiir işini yasaklarım.. şiir yazanları da maden ocağında çalıştırırım.. günde bir öğün yemek yeter.. yine sinirlendim bak.
sigorta girişi vardı ya...

Seninde bir şiirin varmıs @Aze

Ve sen oralarda bir yerlerdesin şimdi
ben buradayım
sen oralarda daha da uzaklaşıyorsun benden
git gide çoğalıyor mesafeler
sen oralı oluyorsun
sen uzaklık

Sevdiğim adam,
benim içim sana gökyüzüdür.

17 Nisan 2012 de.
Acaba kaç erkek bu şiiri üzerine alındı.

Bana biri şiir yazıp konuya girmişti...

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri