Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben arif ve alim bir insanım. Konunun nereye gideceğini anladım, önünü kestim.İşte örneklerle de görüyorsunuz konu ben olduğumda HHA her şeyi tersten anlıyor, ben ne soruyom o ne cevap vermiş
Arsivci dediğimde kızıyorsun knk..2020 Eylül ayında attığım bir DM başlığı vardı ki eğer hatırlıyorsa... ühüü story
kfhd 2020 diyo delirmiş.dfkjArsivci dediğimde kızıyorsun knk..
Hafızam iyi ya hatta filmi bile vardı " neednoodlememory " ahahahaArsivci dediğimde kızıyorsun knk..
Ya bir ara mesajlar silinmemis miydi ben öyle hatırlıyorum baya bi silinmişti hatta yönetimden mesaj gelmişti silindi diye ee buna rağmen nasıl durabiliyor ss alıyor glb her şeyi...kfhd 2020 diyo delirmiş.dfkj
ya jsjsjs ben dün ne yediğimi zor anımsıyorum. adam, bana 2020 attığı mesajı soruyor.hajajjsjsj şifaaa.Ya bir ara mesajlar silinmemis miydi ben öyle hatırlıyorum baya bi silinmişti hatta yönetimden mesaj gelmişti silindi diye ee buna rağmen nasıl durabiliyor ss alıyor glb her şeyi...
İzledim
bilgisayarda dosya kaydedersin ya son bu kesin son bu artık en son onun gibi olmuş
Seninde vardida silmisim jahsbhhsbilgisayarda dosya kaydedersin ya son bu kesin son bu artık en son onun gibi olmuş
o da benim son uyarımdı bir daha kimseye uyarı göndermedim :p flalcösöxösSeninde vardida silmisim jahsbhhs