Dl- ps çalışmaları

Konu sahibi son olarak 2717 gün önce görüldü
Restful teşekkür ederim bir haberim var seminer dönemini istediğimiz ildeki okulda yapabileceğiz buda ne demek hayırlısıyla ayşegül istanbula pazar döner demek

Niye bu forumda ki ps çalışmaları tarz olarak aynı ? hocalarınız aynı mı sizin :D

3 Avatar~

Laptapta çerçeveler kötü oldu evime geçtiğimde artık =)

..

:cici:​

Bayıldım çalışmalarına :cici:
Emeğine sağlık canım harikalar. :melek:

@Lydıa canım o burshlar öbür pc de istanbulda ama isimlerini bilmiyorum gül brushları diye bulmuştum ben her şeyi devintart adresinden buluyorum orda beush yazıp aratabilirsin flower brush rose brush şeklinde @Mıss uLtrAslan teşekkür ederim canım

Lydia canım ıphone bağlantısı şu anda istanbula gidicem ALLAH nasip ederse hafta sonu milli eğitim öğretmenler için seminer dönemini istediğimiz ilde geçirmemize bu yıl izin veriyor istersen pazartesi günü konuşalım evdekine bakayım şu an telefondan giriyorum ; ))

Avatarlardaki renk uyumların gayet iyi ^^ imzaların bazıları çok ama çok hoşuma gitti imza konusunda ders almam gerek senden ^^

HeavenLy teşekkür ederim.
Benim sizden alacak derslerim vardır.
Elimden gelen her neyse istanbula gittiğimde pazartesi akşamı yardımcı olurum : )

MASMAVİ 2 ~

+

:cici:

Yarın seminerden sonra görüşürüz -)

Restful canım beğenmene sevşndim
Fakat ben aşka dair hiçbir paylaşımda bulunmuyorum
Alınmazsın bana demi
Kendşmi iyi hissetmiyorum o yüzden de yapmıyorum onun dışında ne istersen : )

Restful canım beğenmene sevşndim
Fakat ben aşka dair hiçbir paylaşımda bulunmuyorum
Alınmazsın bana demi
Kendşmi iyi hissetmiyorum o yüzden de yapmıyorum onun dışında ne istersen : )

Ama takımdaki imza aşk kokuyor :p
Tamam canım sen nasıl istersen öyle yap.o zaman kendini kötü hissetmeden.

Restful canımsın o kendi içimden geldiği için ben aşka çizik attım ; ) duygusala bağlıyorum : ) kırılma ama olur mu yaparım sanada harika şeyler : )

+++
+
+++

Kullanıma Açıklar
Emeğe Saygı ..​

Geri