Dizimag

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Dizi izlenen site, hd kalitesinde; kapatılmıştı. Rivayetlere göre başka bir isimle tekrar açılmış. :dusun:

Rivayetlere kanma canım :) Warner Broos'un avukatlarının bizzat Türkiye 'ye gelerek olaya el attığını okumuştum sağlam bir kaynaktan.O yüzden geri açılması imkansız şu yönden imkansız bütün bilgisayarlara hard disklere yani dizilerin tutulduğu bütün depolama alanlarına polis el koymuştu.

Caniim siteyi kapadilar sizi fetullah hoca ya havale ediyorum.

Rivayetlere kanma canım :) Warner Broos'un avukatlarının bizzat Türkiye 'ye gelerek olaya el attığını okumuştum sağlam bir kaynaktan.O yüzden geri açılması imkansız şu yönden imkansız bütün bilgisayarlara hard disklere yani dizilerin tutulduğu bütün depolama alanlarına polis el koymuştu.

Auria bence sen bu rivayete kanma. adamların harddiskleri elinde olmasa yeni site açamazlar. dizimag altyapılı siteler var şu an. gayet rahat izlenebiliyo. olan bizim puanlara oldu :(

ya iyi güzel siteydi de bazı altyazılar acayip özensizdi. taşkano varken breaking bad'i dizimag çevirmenleriyle izlemek zulümdü mesela. :/ torrent'çi olduğumdan kapanmasına pek üzüldüğümü söyleyemicim.

dizileri çekenden daha çok para kazanan site. kendisinden dizi izlememe rağmen kapanmasına sevindim. dizilerin yayınlama haklarını satın alıp izleyicilere sunan tvyo'yu tercih ediyorum daha çok.

İlk operasyon yiyen dizi platformu :) Günlük 10 bin dolar mı ne kazanıyor demişti gazeteler

Online izlemeyi sevmiyorum torrentçiyiz

Geri