Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dizinin (52. dakikasında) Ecevit'in banyoda eşi ile konuştuğu sahnede, kadın sağ eliyle kocasının çenesini tuttu ve başını kendisine doğru çevirdi. Kamera yakın plan çekime geçtiğinde ise sağ elin yerinde sol el vardı...
Dün akşam ekrana gelen 63. bölümde Asu, Fatmagül ile konuşmak için gül Mutfağı'na gitti. Yollar buzluydu ve lapa lapa kar yağıyordu. İçeri girdi, Fatmagül ile konuştu. Bu sahne 2 dakika sürdü. Asu konuşmasını bitirip dışarı çıktığında ise hava güneşliydi ve yollardaki buzdan eser yoktu.
"Adını Feriha Koydum" ve "Kuzey Güney" dizilerini severek izliyorum. Fark ettiğim bir şeyi sizinle paylaşmka istedim. Adını Feriha Koydum'un 24 Şubat cuma günü yayınlanacak olan bölümüne ait fragmanda kullanılan araç, 15 Şubat çarşamba günü ekrana gelen Kuzey Güney'de de kullanıldı.
Dikkatli baktığımda dizilerde kullanılan araçlarını, aynı markanın farklı modelleri olduğunu fark ettim. Ancak her ikisinin de plakası '34 LAF 10'du. Başka plaka mı kalmadı? merak ediyorum doğrusu.
"HANGİ ARA SOYUNDUN KERİM"
Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin 61. bölümüne ait tanıtım fotoğraflarında Kerim yoğun bakımda yatarken Mustafa yanındaydı ve Kerim'in üzerinde tişört vardı. Dizi yayınlandığında ise aynı sahnede Kerim'in üzerinde tişört yoktu,çıplaktı. Yoğun bakımda yatan bir insan hangi ara soyundu anlayamadım doğrusu.
Muhteşem Yüzyıl dizisinde dikkatmi çeken bir konuyu paylaşmak istiyorum. Dizinin hızına yetişemiyoruz. Şehzade Mustafa büyüdü, kocaman bir delikanlı oldu ama geçen yıllara rağmen haremde en ufak bir değişiklik olmadı.
Haremdeki kızlar, hanedan kadınları neredeyse Mustafa ile aynı yaşta, aynı görünümdeler. Mustafa büyüdü, ama hiçbiri yaşlanmadı. Dizi kaç yıllık bir zaman dilimi atladı onu da anlayamadık. Hürrem deseniz ayrı bir konu ne zaman hamile kalıyor, ne zaman doğuruyor belli değil.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin dün akşam yayınlanan bölümünde; Kenan Bey ve Selma Hanım'ın evde konuştukları sahnede Kenan'ın kirli sakalları vardı ve saçları taranmıştı.
Evden çıkıp araya bindikleri sahnede ise Kenan Bey traş olmuş ve saçları dağınık haldeydi. Bu detay ekibin gözünden nasıl kaçtı merak ediyorum...
Selam Resimde görüldügü gibi İffet Hanım telefonu yanlış tutmuş bulunmaktadır. Bu marka telefonlarda kulaklık girişi ne yazık ki üst tarafta bulunuyor.
'Yer Gök Aşk' dizisinde fark ettiğim çekim hatasını paylaşmak istiyorum. Dizinin 30 Ocak Pazartesi günü yayınlanan bölümünde; Yusuf, Bade ile konuşmaya gitti. Bade'nin odasına girerken şömine yanıyordu.
Bir sonraki sahnede ise şömine boş ve tertemizdi. Kameralara görünmeden nasıl temizlediler o şömineyi merak ettim doğrusu...
Fatmagül’ün Suçu Ne dizisini başladığı günden beri hiç kaçırmadan seyrediyorum. Arada isyanlarımız oldu, bu böyle olmamalıydı dedik...Neden, niçin bir sürü sorular kaldı aklımızda ama hiç bu kadar hayal kırıklığına uğramamıştık. Dizinin bitmesine sayılı bölümler kala sanırım başrol oyuncusu değişti.
Birinci sezon tecavüze uğramış bir kadının, Kerim’in de hafife alınmayacak desteğiyle hayata tutunma çabasını zevkle izledik. Bize verilen söz ikinci sezonda devlerin aşkı kadar büyük olacak Fatmagül-Kerim ilişkisini izleyeceğimizdi. Ama geldiğimiz nokta maalesef yardımcı oyuncuların bir sonraki projelerinde başrol kapabilmesi için yapılan çalışmalardır.
Dizimiz iki haftadır birinciliğini devretti. Seyirci artık isyanlarda, Mustafa’yı ve onun entrikalarını izlemek istemiyor. Özensizce yazılmış ve oynanmış sahneler izlemek istemiyor. Dava yok... İyileşme yok… Umut yok… Aşk yok... Eeee artık bizde de bu diziyi izlemeye devam edecek sabır yok…
"Muhteşem Yüzyıl"da yapılan bir hata dikkatlerden kaçmadı
"Muhteşem Yüzyıl"ın önceki gün yayınlanan bölümünde Pargalı karakterini canlandıran Okan Yalabık'a yolculuk sırasında bir saldırı gerçekleşiyor ve orada ufak çaplı bir savaş çıkıyor.
Savaş sırasında Pargalı İbrahim karakteri düşmanlarını öldürürken kan efekleri görüyoruz ama ne hikmetse kullandığı kılıçta kan lekesi görünmüyor. Dizide yaşanan bu komik hata izleyicilerin gözünden kaçmadı...
'Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu' dizisinde yapılan hata seyircilerin gözünden kaçmadı...
'Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu' dizisinde yapılan hatalar "Bu kadar da olmaz" dedirtti! Feriha'nın evini temizlemek için yukarı çıkan Zuhal eve Emir'in gelmesiyle birlikte şoke oluyor... Onu evde gören Emir sinirlenip hemen evden gitmesini istiyor. Zuhal de elindeki bilekliği yere atarak evden çıkıyor.. Burada kamera bilekliğin yerdeki şeklini gösteriyor bilekliğin iki ucu ayrı yere bakıyor. Sonrasında Emir evden çıkarken yerdeki bilekliği fark ediyor. Son sahnede ise bilekliğin başka şekilde yerde durduğu görülüyor.