Dizilerde Neden Hiç Kitap Okuyan Birine Rastlanmaz

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
12219613_837405069691277_1246858584938589992_n.jpg

breaking bad dizisinde bence bu teori çürütülüyor :D
adamlar kimya alanında %99 saf meth üretiyorlar bol bol kimya deneyleri ve teknik bilgi karşımıza çıkıyor :D

inanmayın arkadaşlar ben kimyadan walter white sayesinde geçtim

ayrıca bu söylediğin bence sadece ve sadece türk dizilerinde olan birşey. neden bir supernatural dizisinde adamlar son model bir porsche değilde 67 model impala kullanıyor lüks bir ev yerine neden yer altı sığınağında yaşıyorlar :D

Fringe bakıyorsun keza aynı fbı ajanı ve akıl hastanesinden çıkan bir bilim adamı ve oğlunun bir apartman dairesinde yaşıyorlar.

bizim kanallarımız senaristlerimizin başının altından çıkıyor bütün bu özendirmeler :cici:

peki neden dizilerde çiş ve kakalarını da yapmıyorlar? xd

Bol bol aldatmaca, yatmaca ve kalkmaca var. Onlara özeniyoruz işte ne güzel. Ne gerek var kitap okumaya. Zaten kitap okuma alışkanlığımız ülke olarak maksimum seviyede.

ayrıca bu söylediğin bence sadece ve sadece türk dizilerinde olan birşey. neden bir supernatural dizisinde adamlar son model bir porsche değilde 67 model impala kullanıyor lüks bir ev yerine neden yer altı sığınağında yaşıyorlar :D

Fringe bakıyorsun keza aynı fbı ajanı ve akıl hastanesinden çıkan bir bilim adamı ve oğlunun bir apartman dairesinde yaşıyorlar.

bizim kanallarımız senaristlerimizin başının altından çıkıyor bütün bu özendirmeler :cici:
supernatural diyince söylicek söz kalmıyor :D

Çünkü halk daha çok entrikalar ile dolu olan dizileri izliyor.Hangimiz izleyeceğiz ki öğretici olan dizileri? Eğer amacımız öğrenmek olsaydı belgesel izlerdik zaten.Halk neyi istiyorsa adamlar onu veriyor demek ki.

ülkede kitap okumak bile bukre ve aşk mevzularından ibaretken dizilerde neden aşk ,şehvet ve entrika olmasın insanlar dizilerle meşgale ediniyor hobilerle değil.düşünsenize ev hanımları toplandığında "kırgın çiçekler" dizisi yerine "Doctor Who" dan konuşuo "ayşe kafayımı yedin sen o ne biçim dizi" demezlermi

hal böyle olunca dizi sektörü insanlara bişi vermeyi değil , birşeyler alıp kaara kar katmayı hedefler

olur mu okuyorlar ertesi bir hafta içinde kitap çok satmaya başlıyor :p

ulen görende konudaki herkes naomi klein,alfred buttler okuyo sancak xd

Ben sigara içenide görmedim hiç ayrıca bunlar hiç küfürde etmiyor nasıl insan nan bunlar :asd:

Geri