Dizilerde bir türlü gerçekleşmeyen şeyler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ne hasta bekler sabahı,
ne taze ölüyü mezar.
ne de şeytan, bir günahı,
seni beklediğim kadar.

misal the sopranos'ta dr. melfi'nin tecavüzcüsünü tony soprano'ya söylememesi ve tony'nin adama ibretlik bir son hazırlayamayışı...

ya da game of thrones'ta jon kılıçdaroğlu'nun bir türlü iktidarı tamamen ele alamayışı, destansı kılıcıyla night king'i bereket döner inceliğinde kesemeyişi, finalde kral olamayışı...

veya seinfeld'de jerry ve elaine'in tekrar sevgili olmayışı...

Aptal kızların gerçekte aptal olduklarının anlaşılmaması

Dizinin tüm karakterlerinin duyup bildiği şeyi esas kişinin bir türlü öğrenememesi

dizide boy gösteren kadınların %90'ı ile sevişen tony'nin en çok görüştüğü kadın olan dr. güzel bacak melfi ile sevişmemesi...

Görür görmez birbirlerine aşık oluyorlar ama başrollerin birisinin bazen ikisinin IQ seviyesinin 55-60 oluyor. Bütün dizi o zeka seviyesinde ilerleyip 20-25 bölüm düşük zekalıyı ikna içi geçiyor.

Keşke biri diğerine güzelsin yakışıklısın ama zekan ters orantılıymış deyip 1. bölümde final yapsa.

Kötülerin finalde galip gelmemesi dikkat cekici mesela. Nedense hep mutlu sonla bitiyor, iyiler hazanıyor çoğu yapımda. Şart mı? Değil.
Bir de olağanüstü pislik, yokluk içinde bile saçlar hep ahenkle dans ediyor maaşallah :)

Bundan mahrum kalmalarına bi miktar üzüldüm, para her şeyi satın alamıyor işte... yazık onlara....

düşünsene ünlüsün, dağda bayırda film çekiyorsun, iptidai şartlarda tuvalete girmen gerekiyor ama senden önce ışıkçısından makyajcısına bütün fakirler kullanmış tuvaleti. işte bu açıdan bakınca da şanslılar...

yakışıklı, kaslı, gür ve uzun saçlı, esmer esas erkek yöneticisi olduğu şirkette çalışan bütün kadınlarla sevişmiştir ama yeni gelen o masum kır çiçeği stajyer kız tam bir çetin cevizdir...... bu nedenle o kıza aşırı nefret duyar ve sık sık mobbing uygular........

özütüyorlar melocuğum haberin yok mu senin, şimdi düşünsene rihanna kaka yapıyor mu, tabii ki yapmıyor ?
Shine bright like a diamond olur onun kakası...
düşünsene ünlüsün, dağda bayırda film çekiyorsun, iptidai şartlarda tuvalete girmen gerekiyor ama senden önce ışıkçısından makyajcısına bütün fakirler kullanmış tuvaleti. işte bu açıdan bakınca da şanslılar...
Fakirin pokının üstüne pokkılır mı diyorsun çok doğru.

Muhabbet b*ka sardı beyler dağılalım. Katılım için teşkürler.

Son düzenleme:
Gebelik testi için tuvalete gidiyorlar....
Ben gece uyurken makyajlarını silmemelerine takılıyorum.....

Gebelik testi için tuvalete gidiyorlar....
Ben gece uyurken makyajlarını silmemelerine takılıyorum.....

sabah uyandıklarında geceden kalan üç külo makyaj gitmiş, yerini çok hafif bir makyaj almış...
bir de şey var; 400 odalı villada yaşıyorlar ama olaylar hep aynı odada, salonda cereyan ediyor...

Geri