Dizi Önerileri

Konu sahibi son olarak 2379 gün önce görüldü
Mr Robot'a iyi diyorlar bende yeni başlayacağım :tatlı:

Mr. robot. (yeni başladım ve hayran oldum)
daredevil
Arrow
The Mentalist (favori dizimdir.)

Ki birçok var
Sen hangi tür istiyorsun o da önemli

Mr. robot. (yeni başladım ve hayran oldum)
daredevil
Arrow
The Mentalist (favori dizimdir.)

Ki birçok var
Sen hangi tür istiyorsun o da önemli

Ben sadece çok rağbet görmeyen dizileri istiyorum. Mesela Arrow'u bilmeyen yok artık. Türünün bir önemi yok her türe açığım.

IZombie'yi deneyebilirsin. Witch of east end ya da ghost whisperer da olabilir. Gerçi gw bir efsanedir. En azından benim için.. Ah birde switched at birth var.

Galaxy S5 Tapatalk.

Mr. Robot daha çok büyük kitlelere ulaşmamış bir dizi onu izleyebilirsin

Gençler hayrına efsaneleşmiş diziler dışında dizi önerin ya.

Stephan King den

Under the Dome

çok fazla kişi bilmez yeni ve kıyıda kalmış kurgusu ve konusu yine kendisine has ve taklidi yok (: kitabıda var stephan kitabı tam 25 senede yazmış (: yanlış hatırlamıyorsam

THE FOLLOWİNG

The-following-poster-600x886.jpg

Çok ünlü bir seri katil olan Joe Carrol, hücresinden kaçarak diğer seri katillerle iletişime geçebileceği bir ağ kurar. FBI, eski ajan Ryan Hardy'yi davaya danışmanlık yapması için göreve çağırır.
9 yıl önce Carrol'u yakalayan, onun içini dışını bilen Ajan Hardy, artık dokuz yıl önceki çevikliğine sahip değildir. Hardy'nin davası onu hem fiziksel hem de zihinsel olarak yaralamıştır.
Bir ekiple beraber çalışmak zorunda kalan Hardy, uzun süre önce mesleği bırakması sebebiyle ekip tarafından çok saygı görmez. Ancak katil Carrol'ın kurduğu ağı ortaya çıkardıktan sonra, ekibe kendini kanıtlayan Hardy, Carrol'ın kaçışının gayet planlı olduğu gerçeği ile yüzleşir. Artık tek bir kişinin değil, adeta bir katiller ordusunun peşindedir. Ne yapıp edip, Carrol'ı tekrar deliğe tıkması gerek Hardy, bir yandan da onunla ilgili bir kitap yazmayı hayal eder.

Ek olarak ; cinayetlerde ipucu olarak Edgar Allan Poe' dan alıntılar sık sık kullanıyor filmde. Bu daha gizemli bir durum yaratıyor dizide. Başarılı bir yapımdı son sezonda bitirmek için saçmalamaya başlasada saracak bir dizi. Tavsiyemdir.

Eskilerden kalma güzel yapımlar da paylaşabilirsiniz. :D

evet, dizi efsane ancak underrated diyemeyiz. çok piyasa oldu, çoluk çocuğun eline düştü

Orası öyle ama yapacak bir şey yok maalesef,geçen bir dizi sitesinde yorumları okuyunca deli oldum.

Genel kanı şuydu dizi çok ağır ve sıkıyor artık

Arkadaş dizi aksiyon dizisi değil ki oturup izleyeceksin beynini çalıştıracaksın aksiyonu o zaman anlayacaksın zaten ^^

sana hitap etmemiş moruk konusu demekki

efsanevi bir şekilde başladı ama üstüne bir şeyler katarak ilerlemek yerine affedersin ama boka sardı, sıktı. yeni sezon iyiymiş, arkadaş öyle diyor ancak 1 defa koptum mu geri dönüşü olmuyor.

4400

Bilim Kurgu tarzındaki dizileri seven kişilerin izlemiş olduğu ya da izlemdiyse bile kesinlikle bir bakması gerektiği bir dizidir, The 4400. Bu dizi ABD yapımıdır ve 2004 yılında ilk sezonu yayınlanmıştır.
Dizinin ilk sezonu sadece 5 bölümden oluşmaktadır. İlk başta bir mini dizi olarak yayın hayatına başlayan dizi daha sonradan devam sezonları ile birlikte 4 sezona kadar uzamıştır. Ancak 4. Sezon yayınlandığı zamanlarda yaşanan yazar grevlerinden etkilenen bu dizi de yarıda kesilmiştir.
1941 yılından sonra 4400 kişi kaybolur. Bu kaybolan kişiler arkalarında hiçbir iz bırakmazlar. Hatta kaybolan kişilerin hepsi de değişik zaman dilimlerinde bulunmaktadır ve dünyanın farklı yerlerinde yaşamıştır. Bu kayıplar için ortak çalışmalar da yapılır ama hiçbir sonuç alınamaz. Ta ki, 11 Temmuz 2014’e kadar. Bu tarihte 4400 kişinin hepsi de bir anda geri gelir. Kimse ne olduğunu anlayamaz ve bu durumun şaşkınlığı içinde kalır. Aradan uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen bu insanların hepsi de bir saniye içinde oldukları yere ışınlandıklarını düşünmektedir.
Durumu kontrol altına almak için ABD’den özle olarak görevlendirilen Ulusal Tehdit Değerlendirme Merkezi (NTAC) çalışmalarına başlar. Bu kişilerin hepsi de karantinaya alınır ve incelemeri yapılır. Yapılan bütün incelemelerin sonunda herhangi bir tehdit durumu söz konusu olmadığı için de hepsinin salıverilmesine kadar verilir. Ancak sonradan bir durum ortaya çıkar. Bu kaybolup geri gelen kişilerin hepsinde de doğa üstü yetenekler bulunmaktadır. Bu insanların yeni güçleri ile birlikte dünyaya adapte olmalarının nasıl bir sorun ortaya çıkartacağı konusunda şüpheleri olan özel görevlendirilmiş ajanlar, bu insanları takip etmeye başlar.
Bu kadar insanın kaybolup böyle özel güçlerle geri gönderilmiş olmasının bir sebebi olduğu düşünülmektedir. Bunun ne olduğu ve aslında sorunun nereden kaynaklandığını bulmak ise yine karakterlere kalmıştır.
Dizideki ana karakterlerden birisi Tom Baldwin isimli NTAC ajanıdır. Bu ajan 4400 kişi ile en yakın bağı kuran kişidir ve onları korumaya çalışır. Diana Skouris, NTAC ajanıdır. 4400 arasından Maia isimli çocuğu evlatlık alır ve onun sayesinde gelecek hakkında daha fazla bilgiye sahip olur. Dizideki diğer karakterler de güçleri ile önemli roller üstlenecek olan kişilerdir.

Orası öyle ama yapacak bir şey yok maalesef,geçen bir dizi sitesinde yorumları okuyunca deli oldum.

Genel kanı şuydu dizi çok ağır ve sıkıyor artık

Arkadaş dizi aksiyon dizisi değil ki oturup izleyeceksin beynini çalıştıracaksın aksiyonu o zaman anlayacaksın zaten ^^

bunun nedeni aksiyon peşindeki çoluk çocuk. anlatmak istediğim de buydu, güzel bir örnek oldu teşekkürler. severek izliyoruzz

Our World War

Our World War adından da anlayacağınız gibi bir savaş dizisi. Mini dizi olarak çekilmiş olan ve 3 bölümden oluşan Our World War 2014 yılında yayınlandı. BBC tarafından yapımı üstlenilen dizinin tamamı İngiltere’de çekildi.

British Broadcasting Corporation tarafından yapılan bu mini dizi tarihsel bir savaşı anlatıyor. Tarihi çalkantıları konu alarak kısa bir sürede insanlara savaş ve barış ikilemini aktarıyor. Dizinin geçtiği tarih İkinci dünya savaşını konu alıyor. Bu dönemde her ülke askerlerinin içinde bulunduğu durumu gözler önüne seren yapım yoksulluğu, sefaleti ve çaresizliği en ince detaylarıyla göz önüne seriyor. Askerlerin arkada bıraktıkları eşleri, çocukları ve yakınlarından çıkan dramatik konu üzerine kurulu bir savaş hikayesi.

Our World War dizisi aslen savaşın olumsuz sonuçlarını ve gereksiz insan kayıplarını anlatmak için uyarlandı. Savaş maliyetlerinin gereksiz olduğu temeli üzerine kurulan yapım BBC ekranlarında savaş karşıtı proje olarak gösterildi. İkinci dünya savaşında ölen binlerce insana ithaf edilerek savaşlarda yaşanan insan kayıplarının önüne geçilme amacı güdüldü.

Başlamayı düşündüğüm dizileri atıyorum ilginizi çekerse izleyin konuları dışında bir fikrim yok başlayıp görücem.Diziler hakkında fikri olan yorumunu eksik etmesin lütfen.

Geri