diyet için sabah kahvaltısında ne yenmelidir

Konu sahibi son olarak 4506 gün önce görüldü
diyet yapıyorum sabahları genellikle yumurta yağsız peynir az miktarda zeytin domates yiyorum siz ne önerirsiniz arkadaşlar???

Gün boyu ne yiyorsunuz ? Onları bilmeden yorum yapamam şu an :)

Yemek konusunda bizlere degil bir uzmana danismaniz sizin saglikli bir diyet yapmaniz acisindan daha faydali olur. Bunun disinda Yatmadan önce yarim cay bardagi Elma sirkesi ve sabah uyandiginizda bir su bardagi ilik suyun icerisine limon sikip iciniz faydasini göreceksiniz. her yemek sonrasinda Ada cayida tüketmenizde fayda var.

Yumurta protein itiyacını yeterince karşılıyor zaten, kahvaltıda ceviz yada badem gibi yiyeceklerde öneriliyor.Beyaz ekmek dışında yagsız çok şey hatta bir dilim beyaz ekmek bile yenebilir.Kahvaltı çok önemli çünkü.Şeker ve yagdan biraz uzak durarak diger yiyeceklerden yenebilir.

öncelikle ekmeği kestin mi? yani yemeyi kestin mi :D ekmeği yemeyi kestin mi. öf be ya bi soru amma çelişkili oldu.

1 dilim kepek ekmeği, bir kibrit kutusu kadar tam yağsız beyaz peynir, 6 tane zeytin, 1 tane normal büyüklükte domates. Ekmek bile yiyemiyorum bazen.

1 dilim kepek ekmeği, bir kibrit kutusu kadar tam yağsız beyaz peynir, 6 tane zeytin, 1 tane normal büyüklükte domates. Ekmek bile yiyemiyorum bazen.

O da bişey mi, ben kahvaltı bile yapmıyorum be :hih:

Geri