Diyelim ki; en yakın arkadaşının en zor anında yanında oldun fakat o senin zor zamanında yanında olm

Konu sahibi son olarak 2559 gün önce görüldü
Diyelim ki; en yakın arkadaşının en zor anında yanında oldun fakat o senin zor zamanında yanında olmadı. Ne hissederdin?

• Beğen
Tepkiler: X
ahauahau evvel mene yaxın ola bilmez bir qadın olsun

Benim arkadaşımsa mutlak bir açıklaması vardır :)
Eğer yoksa elbette üzülürüm.

Hiç şaşırmam.
Hayat bu kendi ayaklarının üstünde durmaya alışacaksın.Dayanak aramayacaksın.Yoksa üzülürsün.....

Ben yapılanları, edilenleri kafamda sorgulayan bir yapıya sahip birisiyim. Benim onun için yapmış olduğum fedakârlıklarla onun yapmış olduğu şeylerin bağdaşmayan noktalarını değerlendirip, kendisini karşıma alır konuşurum, en yakın arkadaştan bahsediyoruz, öyle hemen hayatımızdan zor anımda yanımda olmadı diye sileceğimiz kadar yabancılaşabileceğimiz birisi değil çünkü. Ama insanı üzer be azizim...

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. :)

Sabrederim elbet birgün zamanı gelir.

o zor anim onun ortaya çıkan foyasıdır artık kendisiyle beraber bir tost bile yenmez siler atarim

Y I K I L I R D I M

ibo.gif

En yakınsa olur elbet, ki ben istemem.Çünkü aklım daha karışır, yalın kalmayı tercih ederim.Teselli ya da akıl verme gibi huyum olmadığı gibi istemem de bana yapılmasını.
Normal , sakin , her zaman ki gibi olsun.

Kızardım ben. Belki duruma göre affedebilirim fakat.

Aileniz haricinde sizi kimse sizin onları önemsediğiniz gibi önemsemiyor. Fazla anlam ve değer yüklemeyin insanlara.

Karsilik bekleniliyorsa demek.s

Bu ilk defa başıma gelmediği için şaşırmam
Yoluma bakarım

diyelimkienyakınarkadaşımenzorzamanımdabenimyanımdaolmadıysabendeonunyanındaolmazdımtakibetakipöyledeğilmisizibidonkafalılardostlukenazikikişilikyüktaşıyabilmektirdemişorhanbencebey

Vardir kendince bir sebebi. Vakti geldiginde ogrenilir nasilsa.

Geri