Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
31 Mart yerel seçimlerine giderken en dikkat çeken bir aday Diyarbakır'dan çıkmıştı. Ancak Simurg Sarsılmaz, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Sarsılmaz yaptığı açıklamada "Çıkan haberler nedeniyle yüzlerce sahte hesaptan ölüm tehditleri aldım" dedi.
Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 1

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına talip olan model Simurg Sarsılmaz, 4 erkek adaya karşı yarışacağını açıklamıştı.
Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 2

Gelinlik modelliği yapan Sarsılmaz'ın güzelliği dikkatlerden kaçmamış, bu durum sosyal medyada kısa sürede yayılmıştı.
Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 3

Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olan model Simurg Sarsılmaz dün adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 4

"ÖLÜM TEHDİDİ ALIYORUM"
Sarsılmaz, adaylık haberleri sonrası ölüm tehditleri aldığını belirtti. Muhtar adayı olmaktan vazgeçtiğini söyledi.
Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 5

Sarsılmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Ben doğup büyüdüğü mahalleye hizmet etmek için iyi niyetli bir şekilde adaylığımı açıkladım. Dün afiş çalışmalarını bitirip, bugün çalışmalara başlayacaktım.
Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 6

""SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"
Ancak çıkan haberler nedeniyle yüzlerce sahte hesaptan ölüm tehditleri aldım.
Şuan psikolojim çok kötü, ilaçlarla ayakta durabiliyorum. Beni tehdit edenlerle ilgili yarın Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulunacağım”
Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 7

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 8

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 9

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 10

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 11

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 12

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 13

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 14

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 15

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 16

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 17

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 18

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 19

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 20

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 21

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 22

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 23

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 24

Diyarbakır'da muhtar adayı olan ünlü model seçimden çekildi. 'Ölüm tehditleri alıyorum' 25

Alıntı

Bizim mahalleden aday olsa ve kazansaydı her gün ikametgah belgesi almaya giderdim.
Ben ikameti almıştım Kaynartepeye … Yazık oldu…

Şakası bir yana tanırım kendisini. Bence evraklarını bile suresinde vermemişti. Böyle şeylerle alakası olan biri değil, iyi reklam yaptı ama. Artık urfadaki gelinlikçilerde de modellik yapar bu vesileyle.

Bu arada Kaynartepe dediğimiz mahalle. Ankaranın çinçini, İzmirin kadifekalesi, İstanbulun güngöreni gibi bir yer xd

Kız güzel mi çirkin mi karar veremedim oturmamış bişey var ama bu işlere uyumayacağı kesin aşko kuşko bu göz kırpsa birbirine girer herkes

Bi zahmet yani. Modellikden muhtarliga. Nekadar basit boyle seyler ulkede. Iyi cani slklLan ertesi gun herseyi yapsin. Virtual hayat zaar. Gitsin modelligine devam etsin

Öf, paçoz bu be, hemen anlarım, 3 salise yeter. Güzel demişler, şaka gibi Res Man.

Geri