Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Platonik aşık olabilir..Evlenegim hafta olumcul hastaydim hatta istanbuldan misafir teyze ile ayni odada kaliyordum kadin da ben de durup durup bayiliyorduk. Ben baba evinden ciktiktan sonra annem cekmecenin altina yapistirilmis muska bulmustu. Kim nasil yapti hala bilmiyoruz.
Gerçek koyun kafasından yapılmış bir muska..Akp’ye bol bol oy versinler diye yapılmış olabilir : ))Ilki,Antik Misir'da bulunan hayvan mumyalarina benziyor.
Mezarda ne isi var?Gerçek koyun kafasından yapılmış bir muska..Akp’ye bol bol oy versinler diye yapılmış olabilir : ))
Töbe töbe ismi üstünde muska..Koyun kafası iki kişi veya çoğu kişinin arasına nifak sokmak için yapılır..kelle ağzı yukarıya bakılacak şekilde gömülür ve arasını bozmak istediğin kişilerin isimlerini anarsın”bu koyunun başı nasıl çürüyecekse,onların arasındaki duygularda öyle çürüsün”denilir.Mezarda ne isi var?
Komedidram.
Isin ehlisin galiba.Töbe töbe ismi üstünde muska..Koyun kafası iki kişi veya çoğu kişinin arasına nifak sokmak için yapılır..kelle ağzı yukarıya bakılacak şekilde gömülür ve arasını bozmak istediğin kişilerin isimlerini anarsın”bu koyunun başı nasıl çürüyecekse,onların arasındaki duygularda öyle çürüsün”denilir.
Sanki ben yapmışım muskayı o ruh hastasını bulsam soracağım aynısını..gelişmemiş toplumlarda böyle abuk subuk şeyler fazlasıyla popüler.senin bugün beni anlamaya niyetin yok gibi!Onu oraya gömen o ailede iç huzursuzluğa ve arayı bozmak için yelteniyor..yani anlayacağın komşuda olabilir birinci derece akrabada.Isin ehlisin galiba.
Mezara gömülüsü o zürriyetin yok olmasi icin mi, amaci ne?
Ya ne alaka?Sanki ben yapmışım muskayı o ruh hastasını bulsam soracağım aynısını..gelişmemiş toplumlarda böyle abuk subuk şeyler fazlasıyla popüler.senin bugün beni anlamaya niyetin yok gibi!Onu oraya gömen o ailede iç huzursuzluğa ve arayı bozmak için yelteniyor..yani anlayacağın komşuda olabilir birinci derece akrabada.
Sanki hep alaya alıyorsun gibi geliyor bana..gidip bi döner söyleyim sana laf yetiştirmekten yemekte yapmadım!Ya ne alaka?
Bilmedigimden soruyorum.
Al iste, anlattin.
Sanki hep alaya alıyorsun gibi geliyor bana..gidip bi döner söyleyim sana laf yetiştirmekten yemekte yapmadım!
Sanada yapardım nasıl olsa maaşlı hatunsun : )Bazen aliyorum alaya.Ama şuvan degil.
Yemek yapsan, bana yapacaktin sanki.
Bana laf yetistirmesen, Ekranina laf yetistirirdin Yabaniyem.