Divine Heart'ın Köşesi

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Y3k7dE.jpg

Farklı Olmaktır Yaşamak...

İnsan olabilmenin yolu;
Yaratılmış her şeye sevgi ve merhamet duyabilmektir ..​

10458549_329240953900857_2731475621110436137_n.jpg

Hayallerim Ve Yalanlar

Hayatımda hiç yaşamadığım ama arzuladığım küçük sevdalar var.

Belki hayal belki beklemek.ya olursa dediğim sevdalar,olmayacağını bile bile.belkide hakkımın olmadığı,yaşamamam gereken hayaller.

Peki hayal kurarmıyım ki ben ?

Geçmişe pencere açayım.

(eskiden çok kurardım,çok hayallerim olurdu.gitmek istediğim yerler,
arkadaşlarımla aynı apartmanda oturup mutlu mutlu aileler kurmalar,mutluluklar,eğlenceler,
hayatımın sonuna kadar baktığım penceremde ki bakış açımla yaşamayı seçen insanlar.)

Peki hayal kurarmıyım ki ben ?

Bu kadar hayal kurup gerçekleşmedikten sonra,yada gerçekleştiremedikten sonra,
hayal kurmam asla.ben ruya bile görmem sıklıkla.çünkü ruyalar mutlu insanların
huzurla yastığa başlarını koydukları anda görülür.

Ben peter pan olmayı tercih ederdim yaşadığım hayata göre.
ama pembe panjurlu evim olsun hiç istemedim.o hayal değil tamamen kurmaca,aldanmaca.

Peki ne istedim ben ?

Ölmek;

Kimine Göre Kayboluş Kimine Göre Yeni Bir Başlangıç.
Hergün Birilerini Kaybediyoruz Hayatta.Bazen Akraba,Bazen Tanıdık,Bazen Medya'ya Mal Olmuş Yaşamlar.Herkes Gün'ü Geldiğinde Ölücek.Bu Kabul Edilebilir Çünkü Hayatın Tek Gerçeği.Ne Para,Ne Şan,Ne Şöhret.Hiç Biri Bunu Engelleyemez.Kimileri Medya'da Yer Alır Herkes Üzülür,Kimileri Sessiz Sedasız Bir Şekilde Ölür.Sadece Akraba ve Yakınlar Bilir.Ama O Ölüm O Eve Düştüğünde Dünya Bir Yanadır.Kimse Umursanmaz,Çünkü Bir Daha Asla Göremeyeceğiniz Birini Alır Melek Azrail.Allah'ın Emri.Sorgulanamaz,Tartışalamaz.Haşa.Ölüm Olmasa Ne Olurdu Acaba ? Konuşmak Bile Yersiz.

Her Gece Ölüme Yatıp,Sabah Ölüme Kalkıyoruz.Gün İçinde,Gece ve Aldığımız Her Nefeste Ölüm Bizimle.Sadece Vaktini Bekliyor Sessizce.An Geldiğinde Ecel,Azrail'le Gelir.

Aslında Ahmet Kaya'nın Şafak Türkü'sünde Söylediği Gibi.
"Ölmek Ne Garip Şey Anne"

Garip Evet.Toprak Olup Gidiceğiz.Düşünsenize,Bir Gün Bir Anda Yok Olmak.Geride Kalanlar Odanıza Gİrdiğinde,Evin Heryerinde,Dolaştığınız Her Alanda,Birlikte Yaşadıklarınızın Geride Kaldığı Durumu.An İtibariyle Beraberken Ertesi Gün Toprak Altında Bırakıp Eve Geldiğinizde Orda Yok Kaybettiğiniz Kişi.Ve Zaman.Öyle Çabuk Geçiyor ki.Hayat Şartları,Stres Herşeyi Silip Yok Ediyor.İnsanlar Kendi Dertlerine Düştüklerinde,Dün Beraber Yaşadığı,Bugun Toprak Altına Defnettiği Kişileri Hatırlayamıyor Bile.

O'ndan Geldik O'na Gideceğiz.Allah Herkese Güzel Ölüm Nasip Etsin..

Kimine Göre Kayboluş Kimine Göre Yeni Bir Başlangıç.....

[youtube]bjS3F0xlIDs[/youtube]

Ey Benim Gülen Yüzüm,Sevgilim
Senin Güzelliğin Dünyaya Dedikodudur
Bu Ne Güzellik,Bu Ne Yüz,Bu Ne Güldür
Acaba Saçın Amberi Görüp mü Mis Kokulumu Olmus

Bu Ne Saç,Bu Ne Kahkül,Bu Ne Zulüftür
Aklım Saçının Kokusuyla Doludur
Bu Ne Güzel Koku,Bu Ne Itır,Bu Ne Hoştur

Gözyaşı Dalgalarım Taşıp Başımdan Aştı
Bu Ne Deniz Bu Ne Irmak Bu Ne Nehirdir
Muhibbi Ansızın Divane Oldu
Bu Ne Dert Bu Ne Aşk Bu Ne Huydur...

Böyle Şiirler Yazmak İsterdim ...

Bu Ne Güzel Şiir,Bu Ne Güzel Aşktır ...

Her Güzel Şey Biter.

Film,Dizi,Müzik,Aşk,Sevgi ve Sonunda Yaşam.

Bizler Bu Güzellikler İçinde Kaybolur Gideriz.Kimi Zaman Güler Kimi Zaman Ağlarız.Hayat Bazen Bizi Güldürür Ama Daha Çok Üzer.

Umut,Amaç,Neşe,Hüzün ve Elbette Mutluluk.

Bunlar Olmazsa Yaşamın Ne Anlamı Kalır ?

Kimisi Çıkar,Seni Dünyanın En Mutlu İnsanı Yapar,Kimisi Çıkar Sana Yaşarken Bitmez Bilmez Acılar'la Cehennemi Yaşatır.

Çok Bilenler Seçim Bizim,Biz İstersek Yaparız Derler.

Büyük Yalan.

Elden Gelmiyor Çoğu Şey.Gelmeyecekte.Hüzün,Keder,Acı ve Nihayetin'de Gözyaşı Hakim Olacak Yaşamlarımıza.

Bize İse Bu Yalan Dünya'nın İçinde Rolümüzü Oynamak Düşücek Yine,Yeniden...

nYrmMl.jpg

Sevgililer Günü ...

Benim Hiç Büyük Sevdam Olmadı.Kimse Sevmedi Beni Delicesine.Kimse Sarılmadı.
Niye Sevilmedim ki Ben ? Yakışıklı mı Değilim ? Çok mu Kalpsizim ? Yada Yüreksiz ?

Aslında Çok Hakettim Yürekten Sevilmeyi,Ama O Sevgi Beni Bulamadı.Bulan Kıymetimi Bilemedi !!!

Kimse Beni Doyasıya Aşkım Diyerek Kucaklamadı !!!

Neden ? Kader ? Kısmet ? Hangisi ? Ne Güzellikdi Derdim Ne Para,Pul.Yeter ki Sevilmek Olsaydı Ya Benim'de Kaderimde.Olmadı,Olmuyor,Olmayacak...

Geri