Distopik Gerilim Dizisi "Silo"

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Rebecca Ferguson Başrollü Distopik Gerilim Dizisi "Silo"dan İlk Fragman!

Hugh Howey’nin ünlü bilim kurgu serisinden uyarlanan yapım, Apple TV+’ta yayınlanacak.

Apple TV+, başrollerini Rebecca Ferguson ve David Oyelowo'nun paylaştığı, merakla beklenen kıyamet sonrası bilim kurgu dizisi "Silo"nun fragmanını yayınladı. Dizi, Amerikalı bilim kurgu yazarı Hugh Howey’nin 2012'de yayımlanmaya başlayan Wool serisinden uyarlanıyor.

"Silo", toksik bir kıyametin ardından yer altına sığınan insanların hikayesine odaklanırken bilim kurguyu gizemle birleştiriyor. Fragmanda, mühendis Juliette'in (Rebecca Ferguson), kıyametten kurtulanlar olarak neden bir siloda yaşadıklarına dair gerçeği bulmaya çalıştığını görüyoruz. Daha önce bunu deneyen herkesin ölmesine rağmen Juliette harekete geçme konusunda kararlıdır.

Kıyametten sonra hayatta kalan 10 bin kişi, kaçtıkları dış dünyadan pek de farkı kalmayan kaotik bir ortamda sıkışıp kalmış durumdadır. Juliette gerçekleri ortaya çıkarmakla uğraşırken, Bernard (Tim Robbins) siloyu kimin yaptığını asla bilemeyeceklerini, ancak “Kutsal alanlarının” dışındaki dünyanın ölümün ortalıkta gezdiği asıl yer olduğundan emin olduğunu açıklıyor.

Graham Yost (The Pacific) ve Morten Tyldum (The Imitation Game) tarafından yaratılan dizide ayrıca Harriet Walter, Avi Nash, Common, Rashida Jones ve Chinaza Uche gibi isimler rol alıyor.

"Silo" 5 Mayıs'ta Apple TV+'ta başlıyor!

Vaybe Tim Robbins ne kadar da yaslanmis.Uzun suredir gise filmi seyretmedigimdem mutevellid,aklim da kalan goruntusu Esaretin Bedeli'ndekinden ibaret.Pek dizi izlemeyen birisi olarak,imkanim olsa bu diziyi izleyebilirim.

dizinin ismi aklıma silopi'yi getirip dursa da ilk iki bölüm itibarıyla "olmuş bu" dedirten bi kitap uyarlaması olmuş. apple tv resmi olarak türkiye'de bulunmadığı için pek izleyeni ve konuşanı yok gibi ama gelecek vadediyor. bi yanıyla distopik, bi yanıyla da post-apokaliptik kurgunun başarıya ulaşması için en olmazsa olmaz şeylerden biri mekanların gerçekçiliği, diğeri ise iyi oyunculuklardır. bu dizide ikisi de başarılı. ne görsellerde ne de oyunculuklarda yapaylık hissi yok. hikaye bir sonraki bölüm için merak ve heyecan uyandırıyor. umarım uzun soluklu bi iş olur ve izleriz.

apple dizi işini diğer rakiplerine göre iyi kotarıyor, diğer dizileri olan severance ve ted lasso'yu da bi yandan beğeniyorum. öncesinde de see vardı, o da güzeldi. ama en büyük beklentiyle izlediğim şey foundation idi ve maalesef onu beceremediler. en sükseli proje oydu halbuki. amazon'un yüzüklerin efendisi'ni eline yüzüne bulaştırması gibi oldu biraz. projelerin isimleri büyüdükçe ve izleyici kitlesinin beklentileri arttıkça altından kalkılamıyor maalesef. hakeza wheel of time da öyleydi. bunların hepsi bi star wars, bi game of thrones kadar efsane olabilecek işlerdi. bunu son zamanlarda başarabilen tek şirket hbo oldu, got'un ardından güzel bi house of dragon çekebildi.

fragmanı beğendim, severim bu tarz dizileri. listeye ekleyelim.

ilk bölümü izledim, çok beğendim. böyle tek mekan filmleri, dizileri varsa önerilere açığım.

Rebecca Ferguson Başrollü "Silo" 2. Sezon Onayını Aldı

Apple TV+ yeni bilim kurgu dizisinin ikinci sezon için yeniledi.

Apple TV+, Rebecca Ferguson liderliğindeki bilim kurgu dizisi "Silo"nun ikinci sezon siparişini verdi. On bölümlük ilk sezonun şu ana kadar yedi bölümü yayınlandı.

Amerikalı bilim kurgu yazarı Hugh Howey'nin çok satan distopik romanlarına dayanan dizi büyük beğeni topladı ve Nielsen'e göre, Apple TV+ tarihine şimdiye kadarki en çok izlenen dizi olarak giriş yaptı.

Apple TV+ programlama başkanı Matt Cherniss yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Sürükleyici, atmosferik ve güzel bir şekilde hazırlanmış bilim kurgu destanı Silo'nun hızla Apple'ın bir numaralı drama dizisi haline geldiğini görmek son derece tatmin ediciydi. Dünyanın dört bir yanındaki izleyiciler, bu büyüleyici yeraltı dünyasında gömülü gizemler ve komplolara kapıldı, izleyici sayısı tırmanmaya devam ediyor ve ikinci sezonda Silo'nun daha fazla sırrının açığa çıkması için çok heyecanlıyız."

"Silo", toksik bir kıyametin ardından, dışarıdaki zehirli dünyadan korunmak için yer altına sığınan dünyadaki son on bin insanın hikayesine odaklanıyor. Silonun ne zaman ve neden inşa edildiğini kimse bilmiyor ve öğrenmeye çalışanlar ölümcül sonuçlarla karşılaşıyor. Ferguson, sevilen birinin öldürülmesiyle ilgili cevaplar arayan bir mühendis olan Juliette'i canlandırıyor.

Graham Yost (The Pacific) ve Morten Tyldum (The Imitation Game) tarafından yaratılan dizide ayrıca David Oyelowo, Harriet Walter, Avi Nash, Common, Rashida Jones ve Chinaza Uche gibi isimler rol alıyor.

sezon finalini çok beğendim. sorular, sorular... merakla yeni sezonun gelmesini bekleyeceğiz.

Geri