Dişlerimin Bem Beyaz olması için Ne yapmam lazım?

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4531 gün önce görüldü
Dişlerimin Bem Beyaz olması için Ne yapmam lazım..

şimdi dişlerini fırçala diyeceksiniz eminim dişlerimi fırçalıyorum ama yinede bembeyaz değil ne yapmam lazım söyler misiniz?

ApqA ben senin gibi içmiyorum sigara avatarda bile var :) kolada az içiyorum başka çözüm varmı..

Perii Sadece fikirlerimi söyledim içiyosun veya içmiyosun diye sormadım ama beyazlamamasının etkilerinden bi kaçıda bunlardır

Diş beyazlatma yöntemleri var onları bir araştır istersen.

Diş taşı temizliği beyazlatmada yardımcı oluyor ama şöyle de bir durum var günde iki değil 22 kezde fırçalasan bazı dişler yapısı gereği beyazlamıyor. Sigara veya kahve içmesen de beyazlamıyor. Sebepleri

- çocukken çok fazla antibiyotik kullanılması
- dişin yapısı
- orjinal diş rengi

Tek çözüm olarak uzun bir diş tedavisi öneriyor genelde doktorlar ama bu da çokta doğal olmayan yöntemler içeriyor. Yani diş taşlarını temizletip sadece biraz daha beyaz kullanabilirsin. Diş yapın gereği asla tam beyaz olamayabilir. Bir dişçiye danış yine de :)

Kendi diş renginden kaynaklanan bi durum muhtemelen. Sen bembeyaz olsun diyosun ama çok nadir dişler bembeyazdır orjinalinde. Yani başka bi yöntem olarak beyazlatmayı tercih edebilirsin. diş yapısını bozmadan uygulanan beyazlatma seansları oluyor, onları bi araştır ..

Yeterli fırçamala yapıyorsan.
Diş taşı ve dişte lekelenmeler yoksa.
diş rengin odur ondan beyazlamıyordur. zaten diş macunları dişleri beyazlatmaz temizler.
beyazlatmak diş renginin orjinalini açmaktır. o başka bi işleme girer.
Saygılar ..

Bende de aynı sorun vardı ancak araştırdım bir kaç bilgi edindim ve sizinlede paylaşıyım..
Dişin kendi renginden olduğu söylendi bana , varsa diş taşlarını ufak bir muayene ile temizletip beyazlatabiliyorsun :)
Ancak şunu söylemeliyim ki ; Dişleri beyazlatmak için karbonat kullanıyorlar ancak bu çok yanlış çünkü dişleri çiziyormuş :)
Keyifli Forumlar..

- Dişçiye Git,Şikayetini Söyle.
Dişleri Resmen Kazıyorlar,Temizliyorlar. Bikac Sefer Randevu veriyorlar,Söyledikleri şeyleri uygulamanı İstiyorlar Ve Sonrası Mükemmel Dişler.
Diş Bakımı Gerçekten Zor ama Önemli..

Şimdi sana engin bilgilerimden yararlanarak yorum yapıyorum şeker,
Insan dişi gerçek beyaz rengini asla almaz, kemik rengi kadar beyazlar en fazla.
Eğer dişçide beyazlatacaksan söyleyim sana, o dişler pek sağlam olmaz.
Yani hassaslaşır, diş taşın için her ay gitmen lazım, soğuk-sıcak şeyleri tüketmemen lazım
(dayanabilirsen tüket :D )
Bunları bana kendi dişçim söyledi, bence haklı gibi görünüyor :)

Şimdi sana engin bilgilerimden yararlanarak yorum yapıyorum şeker,
Insan dişi gerçek beyaz rengini asla almaz, kemik rengi kadar beyazlar en fazla.
Eğer dişçide beyazlatacaksan söyleyim sana, o dişler pek sağlam olmaz.
Yani hassaslaşır, diş taşın için her ay gitmen lazım, soğuk-sıcak şeyleri tüketmemen lazım
(dayanabilirsen tüket :D )
Bunları bana kendi dişçim söyledi, bence haklı gibi görünüyor :)

yok tamam ben dişlerimi beyazlaştırmaktan vazgeçtim ne yapayım bende gülerek poz vermem resimmlere fazlada gülmem :p

erkekler size çözüm yokmuş :D neyse ben ruj sürmemki hele kırmızı hiç :D Neyse tşk ederim.. Küçükken karbonata ile temizlemiştim 10 sene once kim tavsiye etmişti acaba :) tşk ederim..

Misz Dijl her ay dişmi beyazlatılır kuzum ya saçmalama :D O doktor neden öyle bişey söyledi bilmiyorum ama her ay yapılması doğru değil. Senede 1-2 defa yapılması lazım oda 6 aylık periyoda denk geliyo. :) Ayrıca herkesin diş rengi farklıdır. ama gülümseyemiyecek kadar sarı olduğunu düşünmüyorum bence kafana fazla takıyosun. ama eğer bu duurmdan çok rahatsızsan bi doktora görün ve yapılabilicekleri öğren Perii'cim böylesi daha sağlıklı olur.
Karbonat felan hikaye yani. uzmana görün, eminim içini ferahlatıcak bi sonuç alıcaksın.
Ayrıca diş temizliğinden sonra hassasiyet olucaktır elbette. Beyazlatmanın az zararlı olanları var onları tercih edebilirsin. ama ne olursa olsun beyazlatmak belli aşınmalara sebebiyet veriyor. ve hassasiyetin biraz sürüyor :)

Kahve sigara hayatndan ciksin

Tepetaklak Lidya :kiki:

Diş beyazlatma boyalarını asla kullanmayın daha da beter yapıyor sonrasında. Karbonat veya çilek kesin çözüm bende yapmıştım oldu. Bembeyaz dişlerim var şimdi :cici:

Geri