Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: "Nükleer savaş riski var, bu şaka değil."

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: "Nükleer savaş riski var, bu şaka değil."

Koca koca adamlar sirk kurmuş resmen, göz göre göre yalan konuşuyorlar. Öbürü çıkmış İsrail bizi işgal edecek diyor. Başka biri savaş kapımızda her an olabilir diyor. Bir şey isteyecekler yakında milletten ama ne isteyecekler göreceğiz. Muhtemelen “bu savaş ihtimali ve dünyanın bulunduğu bu koşullardan bizi RTE çıkarır” diye ölene kadar başımızda kalması için bir tezgah kuracaklar. Şimdiden altını ısıtıyorlar. Zaten geçen 10 Kasım’da “Gazi 10 sene daha yaşasaydı ikinci dünya savaşından sonra bambaşka yerlerde olurduk” lafını da bu argümanların en üstüne yazmak gerekiyor. Yani bana 10 yıl daha verin üçüncü dünya savaşı çıkar belki, ülkeyi ben karlı çıkartırım minvalinde… Öyle bir risk olsaydı şu ana kadar kendisini belli ederdi çoktan.

Ekonomik sorunları, hukuksuzlukları, soyguncuları,........ unutun, dillendirmeyin nükleer savaş olacak. İsrail Türkiye'yi işgal edecek safsatası artık fazla etki yapmıyor yeni korku gerekli AKP'ye.

Amerigan olsa bitcoin düşürmeye çalışıyor diycem ama bilemedim

Çapsız siyasetçiler hükümetin başına gelirse her şey olabilir. Her şey Panik ile başlar ve insan korktuğunda yapamayacağı kötülük olmaz. Yılanları o sebepten öldürürüz. Kurt, Ayı, Çakal o sebepten avlanır. Korku Paranoyak yapar adamı. Avrupa şu an Paranoya yaşıyor. Ya Ukrayna düşerse? sorusu kabusları olmuş.

Geri