Disinizdeki sigara lekeleri icin.

Konu sahibi son olarak 642 gün önce görüldü
Arkadaslar ben cok sigara icen biriyim, buna karsın dislerede cok takan biriyim ve sigara ictigim icin dislerimi gunde 4 kez fircalarm. Cok sukur dislerimdede asla sigara lekesi olmaz. Sigara icip bu durumdan sikayet edenlere yardmim olmasi icin kendi yaptiklarimi paylasmak istedim.

Not: Lutfen yanlis anlaslmasn ama agız sagligima butce ayirabilirim derseniz gercekten ismini verecegim urunler inanlmaz .

1. Adwance white bu dis macunu inanilnaz sekilde beyazlatyor ve yardimci oluyor 2 dakika disinizi dis fircalama teknigine gore fircalyorsunuz.

2. Dis tozu benim kullandigim FE siz hangisini dilerseniz. Disinizi fircaladktan sonra dis tozunu muhakkak kullanin.

3. Olarakta agiz calkalama suyu sensodynenin suyunu alrsaniz agznzda yanma hissi olmaz bir dakika boyunca agzinizi onunla calkalarsiniz. Benim kullandigim listerine
Agizda yanma yapiyor evet 30 sniyede islem tamam:)

1.3. Maddeyi hergun tekrarlayabilirsiniz ama dis tozunu haftada bir uygulayiniz. Suanda leke varsa disinizde 3unude uygulayin bide en onemlisi dis fircanizi her ay yenileyin ve ince kıllı olandan alın dis aralarnza rahatlkla mudahale ediyor. Sensodyne ince kıllısıni uretti eczanekerde mevcut.

Ayrica ek bilgi olarak suan disleri lekeli olanlar icin diyorum limon kabugunu iyice rendeleyip fircalayabilirsiniz disinizi yada tuzla fircalayabilirsiniz

dişe zarar verebilirsiniz uygulayan herkes aynı etkiyi almayabilir diye düşünüyorum dişin sarılıgına göre değişir birde bu yaptıgımız işlem aynı etki olmaz bence bunun yerine dişciye gidiyorsunuz beyazlatma işlemi yapıyorlar 2 dkk bunu sigortası olanlarda yaptırabiliyor özele gitmeye gerek bile yok ondan doktorunuza başvurunuz derim ben :P konu için teşekkürler cnm

dişe zarar verebilirsiniz uygulayan herkes aynı etkiyi almayabilir diye düşünüyorum dişin sarılıgına göre değişir birde bu yaptıgımız işlem aynı etki olmaz bence bunun yerine dişciye gidiyorsunuz beyazlatma işlemi yapıyorlar 2 dkk bunu sigortası olanlarda yaptırabiliyor özele gitmeye gerek bile yok ondan doktorunuza başvurunuz derim ben :P konu için teşekkürler cnm

Doktora mecbur gidilmesi gerek dis arkasındaki lekeler icin balim :) bu benim yazdgm haftalk ve gunluk. Dedigim urunlerde gayet saglikli ama suda bi gercek sigara icenlerin normal insanlardan daha fazla dis fircalamasi ve bakm yapmasi gerekli:) ayrca rica ederim

Siz siz olun asla tuzla diş fırcalamayın evde dis macunu bitmisti annem dedi tuzla fircala iyi dedim bisi olmaz herhalde firacalamaya basladigim andada kustum :D

Peki ciğerlerde oluşan lekelerin de bir çözümü var mı acaba?

Dişçide beyazlattırma işi de çok acılı. Resmen çamaşır suyunu döküyorlar.
En iyisi düzenli fırçalamak.

Geri