Dişil Enerji

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Twitter hashtaglerin birinde ilk defa görünce Borsa İstanbul’da işlem gören yada halka arz onayı bekleyen bir enerji şirketin ismi sandım. Bu kim, spek mevzular filan mı var acaba yine… deyip içine girince bambaşka bir şey olduğunu farkettim. Tam olarak tanımlayamadım, bilen varsa yazsın pls

Hahahaha :dd enerji şirketi :d dişil enerji kadın olmaya özgü, eril enerji de erkek olmaya özgü denilebilir…
Dişi enerji daha duygusal ve sezgisel yönlerimizi
Eril enerji de daha eylemsi, hareket yönünde ilerler (avlama)…
Bir kişinin dişil ve eril enerjisini anlamak için dış görünüşüne (giyim tarzı) bakarak bile anlayabiliriz…
Örnek olarak kerimcan:d eski hali dişi enerjisi fazlaydı…
Yeni halinde buram buram eril enerjisinin yükseldiğini anlayabilirizzzz :d aynı kişiden iki Farklı enerji…

Boyle bir nick alan hatunun,DM kutusu bos kalmaz diye dusunuyorum.

Kadınların kadınsı enerjisi ile alakalı bir durum bazı kadınlar daha sert ve maskülen olurken bazıları ise fazla albenili ve çekici olabiliyor bu çekiciliğin altında dişil enerji var diğer maskülen kadının enerjisi de eril enerji olabiliyor.

bazılarında hiç yok bu enerji erkek sanıodum valag onları ben ya.

Giyim tarzıyla çokta alakalı değil bence. Bazı ablalar açılık saçılmayı, et göstermeyi dişil olmak zannediyor.

Giyim tarzıyla çokta alakalı değil bence. Bazı ablalar açılık saçılmayı, et göstermeyi dişil olmak zannediyor.
Yok öyle değil açıklık dişil enerjisini göstermiyor zaten xd eril enerjisi yüksek olanlar daha maskülen giyiniyor dişil enerjisi yüksel olan daha feminen giyiniyor gibi

dişil enerjinin açığa çıkması için bir eril enerjiyle reaksiyona girmesi icap eder. öyle bedavaya enerji elde edilmiyor.

Geri